Ανακοίνωση Νέα μόνιμη αποστολή "Χειμερινές διακοπές"

Η συζήτηση στο 'Επίσημες ανακοινώσεις' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 4/5/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

Ο Κιμ, το κόκκινο πάντα, λατρεύει να ταξιδεύει και να γνωρίζει νέα μέρη αλλά δεν έχει δει ποτέ χιόνι. «Θα μπορούσα να πάω στο βουνό και να κάνω σκι!», σκέφτεται. «Δε θέλω όμως να πάω μόνος μου». Προσκαλεί το φλαμίνγκο, τον μυρμηγκοφάγο και την τίγρη να πάνε μαζί του.

Η ομάδα ξεκινάει ενθουσιασμένη και φτάνει στα χιονισμένα βουνά. «Αυτό το λευκό πράγμα είναι τόσο κρύο!», παραπονιέται το φλαμίνγκο. Αρχίζει τα χοροπηδητά καθώς τα πόδια του έχουν γίνει μοβ από το κρύο και δεν ταιριάζουν καθόλου με τα ροζ φτερά του!

Η χαμηλή ανατομία τους σώματος της μυρμηγκοφάγου τη δυσκολεύει αρκετά. Παλεύει στο παχύ χιόνι και κάθε τρεις και λίγο φτερνίζεται καθώς μπαίνει το χιόνι στην προβοσκίδα της. «Δεν έχει καθόλου πλάκα!», γκρινιάζει.

«Τι λέτε να παίξουμε ένα παιχνίδι για να ανέβει η διάθεση μας;» προτείνει ο Κιμ και πετάει μια χιονόμπαλα στην τίγρη! «Μηηηη!», του λέει. «Τώρα βράχηκε και κρύωσε η γούνα μου». Τρέμει. «Θέλω να ζεστάνω το κοκαλάκι μου!» Τα υπόλοιπα ζώα γνέφουν συγκαταβατικά.

Μετά από λίγο κάθονται όλοι στο σαλέ, γύρω από το τζάκι, τυλιγμένοι με κουβέρτες και πίνουν ζεστή σοκολάτα. «Πολύ καλύτερα!», λέει η τίγρης. «Να κάθεσαι στη ζεστασιά περιτριγυρισμένος από φίλους - μόνο και μόνο γι' αυτό άξιζε το ταξίδι». Όλοι τους είναι ευχαριστημένοι.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Η νέα μόνιμη αποστολή θα είναι Online στις 06/05/2016 15:00 και βασίζεται στα ζώα από τους μυστηριώδης στάβλους bahamarama

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του FARMERAMA

Αρέσει στον/ην μανωλης69.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.