Ανακοίνωση Νέα μόνιμη αποστολή : Ύπουλος κλέφτης

Η συζήτηση στο 'Επίσημες ανακοινώσεις' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 23/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότη και αγρότισσα

Ο χειμώνας πλησιάζει και τα ζώα έχουν αρχίσει να κρυώνουν. «Ώρα για μια λαχταριστή καυτή μηλόπιτα ή κερασόπιτα!» λέει η Τζέρι. «Έχω ήδη μία έτοιμη στην κουζίνα. Πάμε!» Τα ζώα ορμάνε στην κουζίνα αλλά προς απογοήτευση όλων η πίτα έχει εξαφανιστεί!<

«Το έπαθα και εγώ αυτό», λέει η Ζωζώ. «Είχα ψήσει μια πεντανόστιμη σοκολατόπιτα αλλά κάποιος την έκλεψε!» Ένα-ένα τα ζώα διηγούνται παρόμοιες ιστορίες και αποφασίζουν να αναλάβουν δράση. «Σίγουρα τα ρακούν το έκαναν! Όλο σκανταλιές είναι!»

Βρίσκουν τα ρακούν κοντά στη λίμνη. «Δεν το κάναμε εμείς!» απαντούν όταν τα κατηγορούν ότι είναι κλέφτες. «Ναι, έχουμε άλλοθι. Ήμασταν στην πόλη και κάναμε τους πάντες να κοιτάξουν στον ουρανό». Ένα άλλο ρακούν γελάει. «Ήταν τόσο αστείο!»

Η αετίνα ξεπροβάλει από ψηλά. «Βρήκα ένα στοιχείο!» λέει ενθουσιασμένη. «Ανακάλυψα ίχνη από κεράσια που οδηγούν μέσα στο δάσος. Ίσως να τα άφησε ο μυστηριώδης κλέφτης μας»! Τα ζώα αρχίζουν να ακολουθούν τα ίχνη.

Βρίσκουν μια μικροσκοπική τρύπα και ένα παράξενο ζωάκι. «Ποιος είσαι;» ρωτάει η Τζέρι. «Βλέπω καλά, είναι η κερασόπιτά μου αυτή;» «Είμαι το κουνάβι», απαντάει. Σας ζητώ συγνώμη για τις κλεψιές αλλά πρέπει να προετοιμαστώ για τη χειμερία νάρκη μου»

«Μην είσαι κουτό!» απαντάει η Τζέρι. «Δε χρειάζεται να πέσεις σε χειμερία νάρκη εδώ. Μπορείς να έρθεις στη φάρμα μαζί μας! Είναι υπέροχα και ζεστά εκεί και μπορείς να παίζεις όλο τον χειμώνα!» Και έτσι παίρνουν μαζί τους το κουνάβι και καταφέρνουν να απολαύσουν όλοι μαζί τα γλυκά!»

Η νέα μόνιμη αποστολή θα είναι Online στις 24/11/2016 15:00 και βασίζεται στα ζώα από μυστηριώδες στάβλους

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του FARMERAMA

Αρέσει σε βαγγελης16, vagelis1968, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.