Ανακοίνωση Νέα αποστολή : Απογευματινός ύπνος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 15/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

  Η Σοφία νυστάζει μετά το μεσημεριανό και προσπαθεί να βολευτεί στο κλαδί μιας λεμονιάς εκεί κοντά. Καθώς πάει να την πάρει ο ύπνος, δυνατές φωνές την ξυπνούν – κάτι παιδιά έχουν στήσει πάγκο ακριβώς κάτω από το δέντρο και πουλάνε λεμονάδα!

  Η Σοφία σταμπάρει μια όμορφη οξιά που δείχνει ακόμα καλύτερη για το μικρό υπνάκο της. Τα μάτια της κλείνουν και την παίρνει ο ύπνος. *Τοκ, τοκ, τοκ, τοκ* η Σοφία ξυπνάει και βλέπει έναν τρυποκάρυδο να τα δίνει όλα στον κορμό από κάτω της.

  Η Σοφία πετάει πάνω από μια άρκευθο που φαίνεται πολύ βολική για έναν υπνάκο αλλά δεν σκοπεύει να την ξαναπατήσει! Αντίθετα πάει προς το πατάρι του αχυρώνα και κουρνιάζει σε ένα σωρό από άχυρα. Σε χρόνο μηδέν η Σοφία πέφτει σε βαθύ ύπνο. Επιτέλους!


  [​IMG]  Η νέα αποστολή θα είναι Online στις 16/10/2015 19:00 και βασίζεται στα δέντρα που έχετε κερδίσει από μυστηριώδη δενδρύλια.

  Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει σε kolokythopitas, σοφη45, μανωλης69 και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.