Μυστ. στάβλοι ¨Λύρα" από καλοκαιρινά δώρα.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Nantia123, 3/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα σας!
    Πριν από λίγο κάνοντας έλεγχο είδα ότι έχω μόνο 2 μυστ στάβλους ¨λύρα¨στα υπάρχοντά μου, τους οποίους μάλιστα -όπως θυμάμαι- κέρδισα στο δρώμενα Πάμε Ψάρεμα. Στο καλοκαιρινό ημερολόγιο την προηγούμενη εβδομάδα είχε σαν δώρα 45 στάβλους Λύρα. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν τους έβαλα στη φάρμα μου, γιατί δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ. Θα μπορούσατε να το ελέγξετε; Το ID μου: 34113173. Ευχαριστώ!

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,
    μάλλον έχεις μπερδευτεί.Από το ημερολόγιο πήραμε 5 μυστήριους στάβλους και όχι 45.
    Επίσης ψάξε σε παρακαλώ λίγο καλύτερα στα ζώα σου,όσο βρίσκεσαι στην φάρμα.

3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Εννοείτε ότι εννοούσα 5, δεν είμαι παράλογη. Έχω ψάξει στους στάβλους μου και έχω μόνο 2 στάβλους Λύρα -τους κέρδισα στο τρέχων δρώμενο. Δε θυμάμαι να έβαλα τους 5 των καλοκαιρινών δώρων να γίνουν. Αυτό αν μπορείτε να ελέγξετε.

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Σε παρακαλώ,τότε,επικοινώνησε με την υποστήριξη.

5. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Ok, αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ!

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.