Μυστικες συνταγες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Μπιζέλης, 23/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Μπιζέλης

Μπιζέλης Μαθητευόμενος στο φόρουμ

γεια σας
    μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε αν καποιος μπορει να στειλει συνταγη σε καποιον αλλο;
    Γιατι μια γειτονισσα μου ισχυριζεται οτι εχει μια μυστικη συνταγη τούρτας που της την εστειλε ενας καλος της φιλος και λιγοι την εχουν.
    αν οντως μπορει να σταλει συνταγη, τοτε εχω χασει κατι.
    αν δεν μπορει να σταλει, μηπως να επικοινωνησω με την υποστηιρξη να δουμε αυτή τη μυστικη συνταγη που εχει η παικτρια και οι φιλοι της;

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα,

Υπάρχει μία συνταγή που δινόταν παλαιότερα σε κάποια μέλη του κλαμπ TGC και λέγεται τούρτα με ξινή κρέμα. Δεν ξέρω εάν η γειτόνισσά σου αναφέρεται σε αυτήν. Παρόλα αυτά, καμία συνταγή που διαθέτει ένας παίκτης δεν μπορεί να σταλεί σε κάποιον άλλον.

3. Μπιζέλης

Μπιζέλης Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Periego giati i nea mou geironitsa eeelanaki leei oti oi sintages stelnontai kai malista oti enas kalos tis filos sto paixnidi tis exei steilei tin sintagi auti.

katanoito pliros omos oti den isxuei kati tetoio.

sas euxaristo.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Δεν είναι περίεργο, έχει ξαναειπωθεί πως θα πρέπει να εμπιστεύεστε μόνο τις απαντήσεις των συντονιστών γιατί κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του κάθε παίκτη
    Καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.