Μυστηριώδη δενδρύλλια και στάβλοι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την pdiamandis, 17/8/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pdiamandis

pdiamandis Τακτικός στο φόρουμ

Γεια σας
    Παρ' όλο που ενεργοποιώ τη σειρά συννέφων μαγικής φασολιάς που δίνει 20% επιπλέον ΠΕ σε μυστηριώδη δενδρύλλια και στάβλους, δε βλέπω αποτέλεσμα, οι ΠΕ παραμένουν οι ίδιοι.???

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Το συγκεκριμένο μπόνους ισχύει όταν βάζουμε μυστηριώδη δενδρύλλια και στάβλους.
    Όταν αυτά γίνουν δεν ισχύει το μπόνους
    Μπορείς να μου πεις εσύ αν έχεις αυτη τη στιγμή κάποια μυστήρια στη φάρμα σου?
    Και αν έχεις ενεργοποιησει το μπόνους ?

3. pdiamandis

Έχω μυστηριώδη δένδρα, αλλά από παλιότερα, όχι νεοτοποθετημένα δενδρύλλια που θα περιμένω για 5 ώρες να δω τί δέντρο θα βγει.
    Εννοείς μήπως ότι το bonus δίνεται μόνο σε νεοτοποθετημένα δενδρύλλια και όχι σε δέντρα? Αν είναι έτσι, δεν αξίζει σχεδόν τίποτα, γιατί πάρα πολύ σπάνια τοποθετούμε στη φάρμα νέα δενδρύλλια (ή στάβλους) και οι επιπλέον ΠΕ είναι ελάχιστοι...!
    Το bonus αυτή τη στιγμή δεν είναι ενεργοποιημένο, χρειάζεται κάποιες ώρες για να είναι ξανά διαθέσιμη η σειρά φασολιάς, το έχω ελέγξει πάντως και τις προηγούμενες μέρες, που ήταν ενεργοποιημένο. Αν δεν ισχύουν τα της προηγουμένης παραγράφου, τότε κάτι δεν πάει καλά (bug ίσως?)

4. .*Hazel*.

Το μπόνους ισχύει μόνο σε τοποθετημένα μυστήρια ( δενδρύλλια ή στάβλους). Δεν ισχύει σε δέντρα ή στάβλους που τους έχεις κερδίσει από μυστήρια

5. pdiamandis

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο : το μπόνους δηλαδή ισχύει μόνο κατά την "εκκόλαψη" ενός μυστ. δενδρύλλιου (ή στάβλου) που έχει μόλις αποκτηθεί και τοποθετείται για πρώτη φορά στη φάρμα?
    Ένα δέντρο σοφόρα, π.χ., που έχω τοποθετημένο στη φάρμα μου εδώ και καιρό, δεν παίρνει το μπόνους κάθε φορά που ενεργοποιείται η σειρά φασολιάς?

6. .*Hazel*.

Το μπόνους ισχύει μέχρι το μυστήριο να γίνει σοφόρα , τσαπουρνιά ιπποφαές κλπ.
    Στο δέντρο σοφόρα που έχεις τοποθετημένο και σε όποιο ακόμα έχεις κερδίσει από μυστήρια δεν ισχύει

7. pdiamandis

Κατανοητό
    Ευχαριστώ πολύ

8. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.