Μπόνους από εξευγενισμό φυτών

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 21/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Συγνώμη και πάλι που θα σας ενοχλήσω σχεδόν με το ίδιο θέμα.
    Επειδή είμαι πρωτάρης στο θέμα, θα ήθελα την συμβουλή σας στα εξής:
    1. Μπόνους με την ένδειξη "...% πιθανότητες να μην μειωθούν τα αποθέματά σου σε ...(οτιδήποτε)".
    2. Μπόνους με την ένδειξη "αυξάνει κατά ...% την αποτελεσματικότητα του ...(οτιδήποτε)".
    Αυτές οι ενδείξεις θεωρούνται αρνητικές ή θετικές;
    Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία: 21/9/15
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα και οι δύο ενδείξεις είναι θετικές. Στο μεν πρώτο έχεις πιθανότητες να μην μειωθούν τα αποθεματα σου σε αυτό που λέει (σούπερ λιπάσμα, ζωζώ κτλ) και στο δεύτερο αυξάνει την αποτελεσματικότητα σε αυτό που λέει (νερό, σούπερ λίπασμα κτλ). Έτσι αν για παράδειγμα το σούπερ λίπασμα μειώνει το χρονο παραγωγής ενός φυτού κατά 50% και έχεις το μπόνους 20% αποτελεσματικότητα στο τριαντάφυλλο, ο χρόνος παραγωγής θα μειωθεί κατά 70% αν χρησιμοποιήσεις σούπερ λίπασμα.

Αρέσει στους antigonis_farm και evieva.
  3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Τις είχα για αρνητικές και μάλιστα έχω κάνει διαδικασία διαγραφής της μίας. Ακύρωση διαγραφής φαντάζομαι ότι δεν γίνεται.
    Δεν πειράζει. Θα το προσπαθήσω ξανά
    Επειδή το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και μάλλον θα επεκταθώ, υπάρχει ενότητα στο forum, πέραν των οδηγιών, στην οποία μπορώ να ρωτάω και να μαθαίνω περισσότερα για το θέμα;
    Αν υπάρχει, θα σας παρακαλούσα να μου την υποδείξετε.
    Το θέμα μπορείτε να το κλείσετε. Αν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, οτιδήποτε που θα μπορούσε να με διαφωτίσει για τον εξευγενισμό, με μεγάλη μου χαρά.
    Ευχαριστώ.
    Καληνύχτα και κάλο ξημέρωμα.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Μπορείς να διαβάσεις για τον εξευγενισμό στις ΣΕ εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Θερμοκήπιο.11827/
    Επίσης μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες και να συζητήσεις με άλλους παίκτες για το θερμοκήπιο και τον εξευγενισμό στην κουβεντούλα εδώ
    https://board-el.farmerama.com/inde...τα-πάντα-σχετικά-με-το-παιχνίδι.11805/page-38
    Καλό βράδυ και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.