Μπράβο στο farmerama

Η συζήτηση στο 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' ξεκίνησε από τον/την ath, 21/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
 1. ath

  ath Επίτροπος του φόρουμ

  Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο farmerama διότι μετά από τόσο καιρό αξιοποίησαν πολύ καλά το bahamarama με νέα φυτά, δέντρα και ζώο (το τουκάν).
  Για εμάς τους παλιούς παίκτες ήταν μια ωραία κίνηση για να μην χάνουμε το ενδιαφέρον μας και να μην βαριόμαστε. Ευτυχώς τότε που είχε έρθει η βασίλισσα μαιμού, μας έκανε και γεμίσαμε πολλές μπανάνες. Εγώ προσωπικά άνοιξα όλα εκτός από το δέντρο πλουμέρια που πολύ σύντομα θα έρθει και αυτό στην κατοχή μου, λίγες μπανανίτσες χρειάζομαι ακόμα. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι μπορεί να έχουμε δυο εκτάσεις αλλά ο χώρος δεν φτάνει για τόσα πολλά φυτά και δέντρα. Αλλά επειδή μου αρέσει και θέλω να τα βλέπω θετικά, θα επιμείνω, "άποψη μου" ότι ήταν μια πολύ ωραία κίνηση αυτή και να συνεχίζουν να κάνουν τέτοιες ωραίες εκπλήξεις για να μην βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια. Και όσοι είναι σε πιο χαμηλά επίπεδα κάποια στιγμή και αυτοί θα αποκτήσουν όλα αυτά, όπως και εμείς με πολύ κόπο τα αποκτήσαμε.
  Εδώ και 6,5 χρόνια στο παιχνίδι γίνονται μεγάλες αλλαγές άλλες φορές δυσάρεστες
  π.χ την κατάργηση για το τρενάκι εξπρές, το φιορινόδεντρο, ο ύφαλος κ.α.
  Αλλά ......έχει και πάρα πολλά θετικά. Την εύκολη συγκομιδή στην φασολιά με ένα κλικ, την αλλαγή στο να βάζουμε και να βγάζουμε τα σπιτάκια για τα διδυμάκια που πλέον με ένα κουμπί (αν έχεις θεριστική) μαζεύονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Και ακόμα καλύτερο ο νέος χώρος για την πανσέληνο που ακόμα και αν δεν τα μαζέψεις παραμένουν εκεί χωρίς ζιζάνια. Και είναι τόσα άλλα πολλά που έχουν κάνει που ένα μπράβο να πω είναι λίγο. Συγχαρητήρια σε όλους από παίκτες που δεν εγκαταλείπουν το παιχνίδι επειδή το αγαπούν, από τους συντονιστές για το δύσκολο έργο τους με όλους εμάς που άλλοτε ερχόμαστε σε αντιπαράθεση, χωρίς να υπάρχει αυτή η πρόθεση μέχρι και σε όλους αυτούς που εργάζονται στην εταιρεία που κάθε φορά σκέφτονται μια νέα ιδέα και προσπαθούν να την υλοποιήσουν όσο μπορούν πιο γρήγορα και καλύτερα για όλους τους παίκτες του farmerama.

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ farmerama που ήρθες στην ζωή μου από μια διαφήμιση και ψάχνοντας παιχνίδι για τον γιο μου τότε να γίνει το δικό μου αγαπημένο και να μου γεμίζει ατέλειωτες ώρες χαράς και γεμίζοντας τα κενά μου.

  Υ.Γ . Συγνώμη προς τους συντονιστές που έχω γράψει δύο λέξεις με κεφαλαία, αν και είναι εις γνώση μου ότι δεν επιτρέπεται.
   
  Αρέσει σε FARMER.GP, katerina-paylopoyloy, jimixatz και 7 σε άλλους.