Μπονους φασολιας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xara2011, 6/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Ηρθα λοιπον εδω ...ελπιζω να ειμαι στο σωστο θεμα (για να μην διαγραφω ξανα ) να ξαναπω αυτο που ειπα στην κουβεντουλα ... (αν και θεωρω οτι εκανα ενα σχολιο που αφορα ολους τους παικτες και μπορουν ολοι να εκφρασουν την αποψη τους , αλλα οκ αφου ετσι θελετε ...)

Το μπονους της φασολιας ειναι για 10 ωρες 5% γρηγοροτερη παραγωγη προιοντων στα εργαστηρια .....αν δεν με απατα η μνημη μου τα απλα εργαστηρια και οχι καποιο αναβαθμισμενο κανουν περισσοτερο χρονο ....εγω απο αυτα που εχω αυτην την στιγμη στη φαρμα μου μονο το κοκκινο καζα/ειο που εχω με στ ειναι μεσα στα ορια του χρονου ....το εργαστηριο πανιων πχ θελει νομιζω περιπου 12 ωρες ......αρα συμπεραινω οτι το μπονους ειναι χρησιμο μεν αλλα για να ισχυει πρεπει να χρησιμοποιουμε σ.τ ή να εχουμε εργαστηρια αναβαθμισμενα ...σωστα ?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Το μπόνους της φασολιάς ερμηνεύεται ως εξής, θα έχεις 5% γρηγορότερη παραγωγή σε όσα εργαστήρια ξεκινήσεις να λειτουργείς, μέσα σε 10 ώρες απ το κλείδωμα της φασολιάς.
    Οπότε ισχύει για όλα τα εργαστήρια ανεξάρτητα τις ώρες που θέλουν για να γίνουν.