Μου διαγραφηκε η απαντηση

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την yortztv, 19/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. yortztv

yortztv Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα! Μου διαγραφηκε η απαντηση αμεσως αφου την ποσταρα. Μετα διαβασα την αιτια σε μια αλλη απαντηση μου αλλα θα μπορουσατε να μου το ξαναπειτε. Εχασα αρκετο χρονο για να κανω αυτους τους υπολογισμους και θα μπορουσατε να το εκτιμησετε. Επιπλεον, δεν ειχα δει μεχρι εκεινη την ωρα την παρατηρηση που μου κανατε και λογικο το βρισκω γιατι οπως ειπα εκανα πραξεις και δεν ειχα τον χρονο να μεταβω σε παλαιοτερες μου απαντησεις. Αν δεν καταλαβαινετε για ποια απαντηση μιλαω ηταν εκεινη στην συζητηση για το τρεχον event. Παρακαλω αν γινεται διορθωστε το ευθυς αμεσως γιατι δεν ηταν καθολου σωστο απο μερους σας, αν δεν μπορειτε δεν μπορω να κανω κατι σε εσας αλλα αυτην την στιγμη ειμαι δυσαρεστημενος και θυμωμενος και θα ηθελα να το ξερετε.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Το φόρουμ έχει κανόνες και οφείλεις να τους τηρείς και να τους σέβεσαι.
    Το ποστ στην συζήτηση για το event το επαναφέραμε αλλα σε κάθε επόμενο ποστ με μεγάλη γραμματοσειρά θα παίρνεις πόντους ποινής και τα ποστ θα διαγράφονται.

3. yortztv

Η γραμματοσειρα ειναι σειρας 5. Ειναι τοσο μεγαλη οσο για να φαινονται τα emoticons ιδιου μεγεθους με τα γραμματα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας πειρζει κατι τετοιο αφου και πριν απο εναν χρονο απο παλαιοτερο λογοριασμο μου εγραφα με μεγαλυτερες γραμματοσειρες και ποτε δεν ειχατε πει κατι για τα σχολια μου

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Πρίν ένα χρόνο ήμασταν σε άλλο φόρουμ και οι γραμματοσειρές ήταν διαφορετικές.
    Εφόσον οι κανόνες αναφέρουν οτι απαγορεύεται η χρήση μεγάλης γραμματοσειράς, είσαι υποχρεωμένος να το ακολουθήσεις, είτε συμφωνείς είτε όχι. Δεν θα αμφισβητήσουμε τους κανόνες.

Η μέγιστη γραμματοσειρά που θα χρησιμοποιείς είναι η 4.
    Ολα τα υπόλοιπα θα διαγράφονται.

5. yortztv

Ενταξει αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε τι χρησιμευουν οι υπολοιπες τοτε... Αν μπορειτε επαναφερτε την απαντηση μου και θα σας προτεινα να γραφετε τους λογους διαγραφης αν χρειαστει και περισσοτερες φορες και να σβηνετε το μυνημα αφοτου περασει λιγος χρονος, αλλιως θα δημιουργουνται πολλες παρεξηγησεις. Τελος παντων. Να εχετε καλα και ευτυχισμενα Χριστουγεννα! :)

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θα σβήνουμε τα μηνύματα που παραβαίνουν τους κανόνες χωρίς καμία παρατήρηση ή καθυστέρηση.

Είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις τι επιτρέπεται και τι όχι. Αν δεν γνωρίζεις, τότε να διαβάσεις τους κανόνες.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.