Μορίνγκα XXL

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by anastz, Apr 10, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. anastz

anastz Ενεργός συντάκτης

καλημερα
    χθες πηρα απο το πανηγυρι του Ρεντσο το δεντρο μορινγκα πριν δω οτι καταργηθηκε, που μπορω να δω τι πηρα σε ανταλλαγμα?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο καλύτερα τι εννοείς;
    Μπορείς να μου δείξεις που ειπώθηκε οτι θα καταργηθεί η μορίνγκα και θα ανταλλαχθεί με κάτι άλλο;

Την μορίγκα xxl μπορείς να την αγοράσεις μια φορά σε κάθε επανάληψη του δρώμενου.
    Αρα μπορείς να την αγοράσεις μια φορά τώρα, μια φορά την επόμενη φορά κ.ο.κ
    Έλεγξα το λογαριασμό σου και η μορίνγκα xxl είναι στα υπάρχοντά σου κανονικά.

3. anastz

anastz Ενεργός συντάκτης

στο πανηγυρι του Ρεντσο αγορασα σημερα μια μοριγκα δεν την βρισκω, και διαβασα στις συχνες ερωτησεις δρωμενων οτι
    [​IMG]Μορίνγκα XXL450 Δίνει : 1 αναβαθισμένη Μορίνγκα XXL (κατα την διαγραφή της θα πάρετε πίσω 1 απλό δέντρο και 1 αναβάθμιση)
    αυτο...εχω μπερδευτει κι εγω...συγνωμη..αν υπαρχει γιατι δεν την βρισκω?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οπως λέει και στις Σ.Ε έχεις λάβει ένα δέντρο Μορίγκα αναβαθμισμένο. Δεν γράφει οτι καταργήθηκε κάπου.
    Η Μορίγκα είναι δέντρο του Bahamarama και θα το βεις εκεί.
    Θα πρέπει όμως να έχεις ξεκλειδώσει και το ανάλογο άγαλμα στο ναό των πιθήκων.
    Διαφορετικά δεν την βλέπεις αλλά θα την δεις οταν ξεκλειδώσεις αυτό το αγαλμα.

5. anastz

anastz Ενεργός συντάκτης

ευχαριστω! καλο πασχα!

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλό Πάσχα επίσης και καλή συνέχεια .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Thread Status:
Not open for further replies.