Μονιμες αποστολες

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την smaro94, 8/4/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Κατι δεν παει καλα με τις αποστολες στην λαχαναγορα δειχνει ξανα τις ολοκληρωμενες στις ατελειωτες

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπορείς να μου πεις μια αποστολή που την έχεις ολοκληρώσει αλλά δείχνει οτι δεν έχει ολοκληρωθεί;

3. smaro94

4. -*thumbelina*-

Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

5. smaro94

8307293

6. -*thumbelina*-

Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο λογαριασμό σου, οι τελειωμένες αποστολές εμφανίζονται κανονικά στην ανάλογη κατηγορία. Κάνε ανανέωση και δες ξανά.

upload_2024-4-9_10-31-59.png

7. smaro94

Εγω σας ειπα οτι εμφανιζονται οι τελειωμενες και στις ατελειωτες οπως ειδατε και στην φωτογραφια που σας εδειξα και δεν θα το παρατηρουσα αν δεν ειχα μονο 12 ατελειωτες οχι οτι ειναι κατι σοβαρο απλα με μπερδευει

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Όπως ανακοινώθηκε με επίσημη έγινε αλλαγή στην φόρτωση των αποστολών.
    Αν περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα, όλες οι αποστολές εμφανίζονται στην σωστή κατηγορία.

Προφανώς είσαι πολύ βιαστική και θέλεις να φορτίσουν 1700 αποστολές στο δευτερόλεπτο όπως αυτό δεν είναι εφικτό.

9. smaro94

Δεν ειμαι βιαστικη αν δειτε σας ειπα οτι δεν ειναι κατι σοβαρο
    Κυρια σνορκελ απλα με μπερδευει γιατι πριν δεν το ειχαμε αυτο το προβλημα κλειστε το θεμα σας ευχαριστω

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Πριν είχαμε άλλο πρόβλημα σοβαρό και αυτή η μηδαμινή καθυστέρηση είναι άνευ σημασίας.

Ίσως στο μέλλον να διορθωθεί.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.