Μικροσκοπικοί θησαυροί

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την FARMERLENA65, 24/2/26.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα, καλή Σαρακοστή. Πολύ φοβάμαι ότι ξόδεψα τζάμπα τα φυτά που είχα μαζέψει χωρίς αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνονται οι αποστολές με πολλαπλασιαστή, πώς βάζεις 20 τουβλάκια που ζητάει κάποια άλλη αποστολή, γενικά ότι έχω κάνει μέχρι τώρα (15αποστολές) μάλλον από τύχη έγιναν και σίγουρα πήγαν χαμένα πολλά φυτά. Δεν μπορώ να αλλάξω τους μαγικούς κύβους με κάποιο άλλο σύμβολο γιατί? Βοηθείστε με λίγο να ξεμπλοκάρω. ID:22001444,ευχαριστώ.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Αυτό είναι πολλαπλασιαστής 30 πλακιδίων.
    Δες τι έχω κάνει και κάνε το ίδιο.
    Μέτρα τα πλακίδια που είναι μέσα στο σχήμα.
    upload_2026-2-25_6-24-12.png
    Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες....πως βάζεις 20 τουβλάκια.Κάνεις κλικ πάνω στο πλακίδιο και το τραβάς και το πας όπου θες.
    Τους κύβους γιατί θες να τους αλλάξεις;; ;Αυτοί κάνουν για όλα και δεν αλλάζουν.

3. FARMERLENA65

Καλημέρα, ευχαριστώ θα το προσπαθήσω. Πώς θα αφαιρέσω 60 κύβους? πρέπει να τους βάλω και να τους ενώσω με γραμμή? Μόλις έκανα μια γραμμή με 20 ρομπότ και δεν μέτρησε σαν αποστολή. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί κάνω λάθος?

Τελευταία επεξεργασία: 25/2/26
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δεν χρειάζεται να ενώσεις τους 60 κύβους με μιας. Αρκει να αφαιρεθούν 60 κύβοι συνολικά.

5. FARMERLENA65

1. Πρέπει δηλαδή στη θέση τους να βάλω άλλο σύμβολο?
    2.Είμαι στην αποστολή που λέει βάλε 20 τουβλάκια, έτσι απλά? όπου νάναι ή να τα ενώσω με γραμμή?
    Μόλις έκανα ένα σχήμα με αρκουδάκια που έλεγε 45χ αλλά δεν έσβησε η αποστολή γραμμή με σκορ 45000. Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω.

Τελευταία επεξεργασία: 25/2/26
  6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Σου παραθέτω την ένοια του ρήματος
    ΑΦΑΙΡΩ

Το ρήμα «αφαιρώ» σημαίνει κυρίως βγάζω, παίρνω ή αποσπώ ένα μέρος, αντικείμενο ή ποσότητα από ένα σύνολο. Χρησιμοποιείται για να μειώσω κάτι ποσοτικά/ποιοτικά (ελαττώνω)

Αυτο σημαίνει οτι πρέπει να κάνεις γραμμές ή σχήματα και να αφαιρέσεις συνολικά τόσους κύβους όσους αναφέρεται στην αποστολή.

Παράδειγμα : με αυτή την γραμμή ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ 4 κύβοι.
    upload_2026-2-25_10-1-16.png

7. FARMERLENA65

Καλημέρα σου, σε ευχαριστώ, δυστυχώς δεν με βοηθάει καθόλου ο πονοκέφαλος μου , θα κάνω ό,τι μπορώ. Καλή συνέχεια σε όλους σας.

8. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.