Μη πιστωση φιορινιων

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by Ηλιαχτιδα, Dec 6, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Ηλιαχτιδα

Ηλιαχτιδα Μαθητευόμενος στο φόρουμ

το απογευμα εστειλα sms αξιας 19 ευρω και τα φιορινια δε πιστωθηκαν ποτε ! Εστειλα μηνυμα στην υποστηριξη και μου απαντησαν οτι δε βρισκουν να εχω κανει συναλλαγη !!!! Ζητανε αποδεικτικα στοιχεια που να τα βρω να τα στειλω ???? Εστειλα μηνυμα με τους κωδικους των 2 καρτων που χρησιμοποιησα αλλα απαντηση....ακομα περιμενω....εχασα τα λεφτα...εχασα και τις εκτροφες αφου δεν αγορασα τροφες.....Κριμα παντως ...δεν εχω λογια.....!!!!!

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Εφόσον έστειλες στην υποστήριξη για προβλήματα πληρωμών, τότε θα πρέπει να συνεχίσεις το διάλογο εκεί, εμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε από εδώ.
    Τσέκαρε το email που δήλωσες κατά την επικοινωνία με την υποστήριξη. Συνήθως η απάντηση έρχεται εντός ολίγων ωρών.

3. Ηλιαχτιδα

Ευχαριστω...απλα ηθελα να εκφρασω το παραπονο μου !! Ξερω οτι δε μπορειτε να κανετε κατι .

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Τα φιορίνια πιστώνονται όταν λάβουμε ειδοποίηση από το πάροχό σου για την αγορά σου.
    Εφόσον δεν λάβαμε κάποια ειδοποίηση, δεν μπορούμε να πιστώσουμε Φιορίνια. Για το λόγο αυτό σου ζητήθηκαν αποδεικτικά στοιχεία.

Τι εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχεις;

5. Ηλιαχτιδα

οι kαρτες ηταν cosmote των 10 ευρω η καθε μια !πριν την αποστολη των sms ειχα 19 ευρω και κατι...τωρα εχω ο και κατι ψιλα...!! πανω απο 6 χρονια παιζω το παιχνιδι και εχω αγορασει αμετρητες φορες με sms αλλα και με pay safe .....τι εγινε σημερα δε καταλαβαινω....

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Μπορείς να στείλεις πάλι στην υποστήριξη αλλά να επιλέξεις την κατηγορία Γενικά προβλήματα??

7. Ηλιαχτιδα

Το προβλημα λυθηκε ευτυχως !!!!! Σας Ευχαριστω πολυ !!!! Πιστωθηκαν τα φιορινια και με το παραπανω νομιζω !!!!

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Σε ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση επίλυσης του προβλήματος και για την υπομονή σου!

Καλό βράδυ και καλές γιορτές! :)

Το θέμα κλείνει.