Μη πίστωση φιορινιών

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GaTe987, 16/5/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, γράφω κι εδω το πρόβλημά μου, καθώς έχει περάσει ενα 24ωρο, και ακόμη το θέμα μου είναι σε επεξεργασία. Το πρόβλημα μου είναι οτι χθες έστειλα δυο sms για φιορίνια, δε μου πιστώθηκαν, ενω απο τον λογαριασμό μου στην wind αφαιρέθηκαν περίπου 5 ευρώ. Εχω στείλει email στην υποστήριξη, τα έχω κάνει όλα κανονικά, και ακόμη το θέμα μου είναι σε επεξεργασία. Πείτε μου εσείς τι πρέπει να κάνω;;; Δε μου χει ξανα συμβεί αυτό, μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με sms, ούτε με την moneysafe.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγνώμη για όποια ταλαιπωρία, αλλά κι εγω είμαι αγανακτισμένη με όλη αυτή την κατάσταση. Και κατανοώ πως χθες ήταν αργία, ελπίζω σήμερα να βρεθεί μια λύση

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Εφόσον έχεις επικοινωνήσει με την υποστήριξη, θα περιμένεις να λάβεις απάντηση απο κει. Εμείςστο φόρουμ δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο απο το να σε ρωτήσουμε αν είσαι σίγουρη οτι έστειλες σωστά το sms, στον σωστό αριθμό.
    Επίσης να σε παρακαλέσω να κάνει υπομόνη καθώς σήμερα στην Γερμανία είναι αργία. Το αίτημα σου θα εξεταστεί το συντομότερο δυνατόν και θα λάβεις απάντηση στο email που έχεις δηλώσει.

3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου, το μήνυμα το έστειλα σωστά, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που στέλνω μήνυμα το χω ξανακάνει, κι απο τότε που άλλαξε και ο αριθμός αλλά και το id [απο τότε που έγιναν οι αλλαγές και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα]. Θα περιμένω τότε. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ,καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.