Μη πίστωση τροπικών πόντων εμπειρίας

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την tomasgod, 20/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tomasgod

tomasgod Νέος ειδικός

Καλησπέρα.

Τοποθέτησα στο νησί του θησαυρού τα διακοσμητικά: λάκκος χάμστερ, το ποντίκι που βρυχώταν και η κάμαρα με τα μυστικά που παρέλαβα από το δρώμενο το κυνήγι για το κόκκινο διαμάντι και ενώ τα μαζεύω κανονικά δεν μου πιστώνονται οι τροπικοί πόντοι εμπειρίας.

ID: 25398458

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπερα
    Όλο το νησί του θησαυρού μαζεύτηκε στις 2018-03-20 10:21:47 και πιστώθηκαν όλοι οι τροπικοί πόντοι εμπειρίας

3. tomasgod

tomasgod Νέος ειδικός

Γνωρίζω ακριβώς πόσους τροπικούς πόντους εμπειρίας μαζεύω από το νησί του θησαυρού και είμαι σίγουρος ότι δεν μου πιστώθηκαν από τα συγκεκριμένα διακοσμητικά όχι μόνο σήμερα αλλά και χθες.

4. .*Hazel*.

Θα ζητήσουμε να γίνει έλεγχος και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το προωθήσουμε

5. tomasgod

tomasgod Νέος ειδικός

Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια.

Αν μπορείτε αφήστε το ανοιχτό για να ενημερωθώ.

6. .*Hazel*.

Προς το παρόν μπορείτε να παίρνεται τους ΤΠΕ μαζεύοντας τα διακοσμητικά με το χέρι.
    Όταν θα διορθωθεί θα ενημερωθείτε από το επόμενο bugfixes
    Παρακαλώ, καλή συνέχεια και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.