Μη πίστωση επάθλων από top 1000

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GeorgeK76, 26/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GeorgeK76

GeorgeK76 Προχωρημένος

Παρόλο που βγήκε ενημέρωση ότι πιστώθηκαν τα δώρα σε όλους όσους ήταν στη λίστα των 1000, σε εμένα δεν έχει πιστωθεί τίποτα απολύτως. Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε τί ακριβώς συμβαίνει; Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έχω παραβιάσει κανένα κανονισμό για να οφείλεται αυτό σε πιθανό αποκλεισμό ούτε έλαβα καμιά σχετική ενημέρωση. Το ID μου είναι 50536499.

Τελευταία επεξεργασία: 26/11/15
    Αρέσει στον/ην elenip93.
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Η διαδικασία πίστωσης των αντικειμένων είναι σε εξέλιξη.
    Όλοι όσοι δικαιούνται τα δώρα των τοπ 1000 παικτών θα τα πάρουν.
    Παρακαλούμε να κάνετε λίγη υπομονή.

3. GeorgeK76

GeorgeK76 Προχωρημένος

Καλώς. Διορθώστε τότε την ανακοίνωσή σας για αποφυγή παρεξηγήσεων. Άλλο το "πιστώθηκαν τα δώρα" και εντελώς διαφορετικό το "είναι σε εξέλιξη η διαδικασία πίστωσης". Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε, ως οφείλαμε, κατόπιν εντολής της εταιρείας.
    Η πίστωση των αντικειμένων δεν θα έχει καμιά φοβερή καθυστέρηση για αυτό και ζητήσαμε την υπομονή σας.

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.