Μητρικη αγαπη

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την TASOSVTR, 7/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. TASOSVTR

    TASOSVTR Αρχάριος στο φόρουμ

    Αγαπητοι αγροτες αντιμετοπιζω προβλημα στο event Χαμενοι στο Δασος με το φυτο Μητρικη αγαπη που δεν εμφανίζεται στο Ξεφωτο του δασους και στο Bahararama. Αν υπαρχει καποιο τεχνικο πρόβλημα ας με ενημερωσει καποιος αγροτης. Ευχαριστω.
     
  2. *Kirki*

    *Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

  3. TASOSVTR

    TASOSVTR Αρχάριος στο φόρουμ

    Από εχτες δεν μου εμφανιζει την Μητρικη αγαπη στο Ξεφωτο του δασους και στο Bahararama ουτε στην αποθικη με τα υπαρχοντα μου δεν μου το εμφανιζει αυτό το φυτο εχω κανει cookies σε όλα. Ο snokel εχει αναρτισει στα τεχνικα προβλήματα καποια πραγματα είμαι από αυτους του παικτες που αυντιμετοπιζω αυτά τα τεχνικα προβλήματα που εχει αναρτισει και δεν εχουν φτιαχτει τιποτα μεχρι τωρα.Ειμαι επειπεδο 87 και είναι κριμα να το παρατισω το games ID 39265260. Παρακαλω πολύ δεν θα ειθελα απαντιση από τον συντονιστη kirki δεν εχω κατι πρωσοπικο με αυτόν τον συντονιστη αλλα με αυτους που φτιανουν το games στην Γερμανια μακαρι να ειξερα γερμανικα και σου ελεγα εγω.
     
  4. *Pandora*

    *Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

    Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα οπως σου αναφέραμε και νωρίτερα. ΑΝ διάβαζες προσεκτικά τις σ.ε. θα έβλεπες ότι η μητρική αγάπη δεν φυτευεται στο ξεφωτο και το νησί αλλα μόνο στην βασική και στο άγριο λιβάδι.
     
  5. TASOSVTR

    TASOSVTR Αρχάριος στο φόρουμ

    Ευχαρισω και ζητω συγνωμη δημοσια για το event του φυτου Μητρικη αγαπη. Δεν πηρα καμια απαντιση για το δευτερο σκελος του ερωτιματος μου που αναρτισε ο snorkel.
    -------------
    Εκανα λαθος είναι στης Τεχνικες ανακινοσεις - Προβλημα στις βασεις δεδομενον και το εχει αναρτισει ο trubelina αυτο ενωουσα δευτερο σκελος του ερωτιματος μου.

    Συγχώνευση δημοσιεύσεων
     
    Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 9/5/15
  6. -Snorkel-

    -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις βάσεις δεδομένων.
    Ολα τα προβλήματα έχουν διορθωθεί.

    Επίσης σε παρακαλώ να διαβάσεις τους κανόνες.
    Τα διπλοποσταρίσματα απαγορεύονται. Σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε ασέβεια προς τους συντονιστές και απειλές προς τους συνεργάτες μας στην Bigpoint. Οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς παραβιάζουν τους κανόνες μας και δεν θα ανεχτούμε κάτι τέτοιο.

    Σε σοβαρές περιπτώσεις, τέτοια συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό του λογαριασμού σου



    Το αρχικό ερώτημα έχει απαντηθεί και το θέμα κλείνει.
     
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.