Μηνύματα συστήματος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 1/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό κουράγιο και σε σας και σε όλους τους Έλληνες.
    Μπορώ να απαλλαγώ από τα μηνύματα του συστήματος; Αυτά δηλαδή που σε πληροφορούν για τις δυνατότητες που σου παρέχει το παιχνίδι στα διάφορα επίπεδα;
    Ευχαριστώ.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Θέλεις να μου πεις λίγο πιο αναλυτικά για ποια μηνύματα μας λες;
    Αναφέρεσαι στα μηνύματα που εμφανίζονται και σε ενημερώνουν για παράδειγμα, ότι στο 70 επίπεδο μπορείς να ανοίξεις το επάγγελμα του αλχημιστή και του σπα;

3. tempelxanas

Ακριβώς.

4. *Kirki*

Οχι δεν μπορεί να γίνει κάτι με αυτού του είδους τα μηνύματα.
    Δεν απενεργοποιούνται από κάπου.

5. tempelxanas

Και με το μπλοκάρισμα που μου δημιουργούν;
    Κάποιες φορές και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία τους, κολλάει υπερβολικά και δεν μπορώ να συνεχίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να τελειώσει ο χρόνος ενεργοποιημένου bonus κατοικίδιου.
    Και καλά αν δεν υπάρχει δρώμενο. Αν υπάρχει όμως;

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Για να καταλάβουμε τι εννοείς, μπορείς να μας δώσεις ένα screenshot τι ακριβώς εννοείς;... Μήπως εννοείς αυτό που σου βγάζει όταν κάνεις login;

Γιατί αν εννοείς αυτό, εμφανίζεται για λίγο μέχρι να φορτώσει το παιχνίδι. ούτε κολλάει, ούτε υπερφορτώνει.

7. tempelxanas

Ακριβώς αυτό εννοώ και στις περιπτώσεις που αναφέρω, κολλάει και δεν φορτώνει.
    Υπάρχει λύση;

8. *Kirki*

Λυπόμαστε αλλά δεν απενεργοποιούνται από κάπου.
    Αυτά είναι μηνύματα απ το σύστημα του παιχνιδιού και βοηθάνε όλους του παίχτες νέους και παλαιούς δίνοντας τους ενημερώσεις για το παιχνίδι.
    Εμφανίζονται μόνο όση ώρα διαρκεί να φορτώσει η μπάρα του παιχνιδιού όπως σου είπε και η κυρία Θαμπελίνα πιο πάνω.

9. tempelxanas

Καταλαβαίνω απόλυτα ότι τα ενημερωτικά αυτά μηνύματα του συστήματος, είναι για βοήθεια των παικτών. Τα μηνύματα όμως αυτά, όπως αναφέρω και παραπάνω, μερικές φορές μου δημιουργούν πρόβλημα.
    Το "λυπόμαστε αλλά δεν απενεργοποιούνται από κάπου", είναι η απάντησή σας στο ερώτημά μου αν "υπάρχει λύση";
    Μπορείτε να το διευκρινίσετε;
    Ευχαριστώ.

10. -*thumbelina*-

Καλημέρα. όπως σου είπαμε, τα μηνύματα αυτά εμφαανίζονται μόνο κατά το login και μέχρι να φορτώσει το παιχνίδι και δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα. Μήπως κάνεις πολλές φορές ανανέωση χωρίς να υπάρχει λόγος;

11. tempelxanas

Καλημέρα.
    Εκεί ακριβώς εστιάζεται το πρόβλημά μου. Κολλάει στο "φόρτωμα" του παιχνιδιού. Όταν κολλάει, πραγματικά κάνω πολλές ανανεώσεις και "υπάρχει λόγος" που τις κάνω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τι ρόλο παίζει όμως αυτό, δεν καταλαβαίνω.
    Για να μην μακρηγορούμε.
    Οι δημιουργοί του συστήματος έχουν σχεδιάσει να "βγαίνουν" τα μηνύματα αυτά κατά το log-in και φυσικά εννοείται ότι δεν πρέπει να δημιουργούν πρόβλημα στους παίκτες.
    Όταν όμως δημιουργούν, όπως αναφέρω και παραπάνω, τότε τι γίνεται;
    • Υπάρχει κάποια λύση επί του θέματος;
    • Έχετε κάτι να μου προτείνετε ή το παρατάμε ως έχει;
    • Έχετε πεισθεί ότι δεν λέω "αερολογίες";
    • Και το σημαντικότερο. Το ερώτημά μου, το θεωρείτε "σπαζοκεφαλιά;
    Ευχαριστώ.

12. -*thumbelina*-

Καταρχήν το παιχνίδι δεν έχει πρόβλημα. Αν σου κολλάει οπως λες, μπορείς να κάνεις καθαρισμό σε cache και cookies και flash cache ώστε να μην κολλάει και να μην χρειάζεται να κάνεις συνέχεια ανανέωση. Επίσης το μήνυμα αυτό εμφανίζεται μέχρι να φορτώσει το παιχνίδι και όχι να επιβαρύνει το παιχνίδι παραπάνω. Λύση επι του θέματος δεν υπάρχει καθώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Και τέλος δεν μπορείς να τα απενεργοποιήσεις.

13. tempelxanas

"Λύση επί του θέματος δεν υπάρχει καθώς δεν υπάρχει πρόβλημα".
    Εξαιρετικά.
    Εφόσον κρίνεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο.
    Θα κάνω και τον καθαρισμό που μου προτείνετε κι ο Θεός Βοηθός.
    Το θέμα να κλείσει και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

14. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οπως σου είπαν και οι συνάδελφοι και αρνείσαι να καταλάβεις, τα μηνύματα βγαίνουν κατα την φόρτωση των γραφικών και συνεπώς δεν είναι πρόβλημα. Δεν επιβαρύνουν την φόρτωση και δεν υπάρχει κανένας λόγος δυνατότητας απενεργοποιήσης τους.
    Το αν αργεί να φορτώσει είναι πρόβλημα του υπολογιστή σου και όχι δικό μας. Επίσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις συνεχόμενες ανανεώσεις.

Το θέμα κλείνει και θα μεταφερθει στην σωστή ενότητα εφόσον δεν πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.