Μηνύματα στο login της φάρμας

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την soyla74, 10/3/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα σας!Τον τελευταίο καιρό,ορισμένες φορές κατα το login της φάρμας βγάζει κάποια μηνύματα πολύ περίεργα!Στην αρχή νομιζα οτι ήταν μετάφραση,για κάποιο λογο η φάρμα έκανε μεταφραση απο γερμανικά σε έλληνικα!Ομως οταν είδα προσεκτικά τα μηνύματα δεν νομιζω οτι ειναι μετάφραση.Καμια μετάφραση γερμανικών δεν θα μεταφράζοταν ετσι!Μπορειτε να μου πειτε τι συμβαίνει;Σας ευχαριστω παρα πολυ!
    ID: 25948245

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Παίζεις από Browser ή client?
    Από υπολογιστή ή από κινητό;
    Με ποια γλώσσα κάνεις Log in?

3. soyla74

Παίζω απο Browser απο σταθερο υπολογιστη με πύργο καινουριο σχετικα,με ελληνικα ασφαλώς!!Μαλιστα ενα μηνυμα ηταν αρκετα περιεργο ως ΄΄τρομακτικο''θα ελεγα και με αυτο θορυβηθηκα και ειπα οτι δεν ειναι μεταφραση..εγραφε ειναι αρρωστα ολα τα μελη της οικογενειας και θα πεθάνει οποιος φοβαται..κατι τετοιο συγνωμη που το γραφω αλλα αυτο εγραφε !!Περιμενα να βγει το συγκεκριμενο να το βγαλω φωτο να το δειτε αλλα δεν εχει βγει μεχρι στιγμης!!

4. -Snorkel-

Σε παρακαλώ την επόμενη φορά που θα συμβεί, να βγάλεις ένα screenshot και να ελέγξεις που οδηγούν τα Links στο κάτω μέρος της οθόνης.

Αρέσει στον/ην soyla74.
  5. soyla74

Τα Links εννοειτε αυτα που γράφουν φορουμ και τα άλλα που βρισκονται κατω απο το ξυλινο πλαισιο;;
    Ναι θα το κανω οταν το κανει,εχετε καπου να δω το screenshot πως γινεται;(συγνωμη δεν γνωρίζω)

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Θα μας δώσεις μια εικόνα, όπως αυτή που έβαλες στο πρώτο ποστ.

Αρέσει στον/ην soyla74.
  7. soyla74

Καλημέρα σας!Μου το ξαναέβγαλε και παρατήρησα οτι ενα σηματάκι κατα το login της φάρμας αλλάζει και το έχω σε κύκλο.Τα links τα ακολούθησα και βγάζουν κανονικά στη φάρμα,αυτα που πρέπει να είναι!
    Σας βάζω αλλο ένα που μου βγήκε!

Τελευταία επεξεργασία: 11/3/25
  8. -Snorkel-

Καλησπέρα

Μπορείς να πατήσεις την μετάφραση και να μου πεις ποιες γλώσσες έχεις επιλέξει;

9. soyla74

Καλημέρα σας!Δεν εχω επιλεξει καμια γλωσσα στη μεταφραση που θα την βρω!Μαλλον δεν εχω καταλαβει τι εννοειτε συγνωμη!!

10. -Snorkel-

upload_2025-3-11_9-1-59.png

Εδώ, εχεις επιλέξει αυτόματη μετάφραση και τα κείμενα μεταφράζονται σε άλλη γλώσσα.
    Πάτα στις κουκίδες και επέλεξε "Να μην γίνετε ποτέ μετάφραση σε αυτό το site"

upload_2025-3-11_9-3-3.png

Αρέσει στον/ην soyla74.
  11. soyla74

Πατησα αυτα που μου ειπατε ..αφου το καταλαβα!Αρα ειναι δικο μου θεμα;Γιατι δεν εχω πατησει την μεταφραση που μου γραψατε!Εγινε απο μονο του;Αυτοματα;

12. -Snorkel-

Εσύ έχεις επιλέξει να μεταφράζονται κάποια sites.
    Απενεργοποίησε το και ενημέρωσε μας αν ξαναβγουν τέτοια κείμενα.

Αρέσει στον/ην soyla74.
  13. soyla74

Καλησπέρα σας.Το εχω κανει απο το πρωι που μου το είπατε μεχρι ώρας εχω μπει αρκετές φορες στη φάρμα για το δω και δεν εχει κάνει κάτι!Σας ευχαριστώ πόλυ για την βοήθεια σας,πάντα πολυτιμη .Λυπαμαι αν σας ταλαιπώρησα λιγακι με της ελαχιστες ως μηδαμινες γνωσεις υπολογιστών που διαθέτω!Αν γινει οτιδηποτε θα σας ενημερωσω!Σας ευχαριστω και πάλι!

14. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια.

Το πρόβλημα λύθηκε και το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην soyla74.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.