Μετρώντας αντίστροφα απ το 2000...προς το 0

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 23/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

139

Καλησπέρα σας !!! Σας στέλνω γλυκιές Καληνύχτες και ευχές να έχετε ευχάριστα όνειρα και καλό σας ξημέρωμα !!!
    Και .... σας επισυνάπτω μιά εικόνα με συμβουλές και οδηγίες γιά το πως θα αναγνωρίσετε τον ... τέλειο φίλο !!!!
    Καληνύχτα σας καλοί μου φίλοι !!!

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, mara_libra και 9 σε άλλους.
  2. angelina081981

angelina081981 Επαγγελματίας του φόρουμ

138

Οτι πικραίνει την καρδιά σου, οτι βάζει τέλος στα όνειρα σου... Διώξτο μακριά σου!
    Κράτα οτι σε κάνει να χαμογελάς... Αγάπα μόνο οτι αξίζει ν'αγαπάς...

Γλυκιά Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα!

Αρέσει σε soyla74, dimitra28021970, psipsi1978 και 11 σε άλλους.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

137 ηρθα και εγω να σας καληνυχτισω και να προσθεσω σε αυτα που ειπε η Σοφουλα, οτι
    να εχετε ολοι Καλο Ξημερωμα

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, mara_libra και 10 σε άλλους.
  4. stavros72

stavros72 Εξαιρετικό ταλέντο

[​IMG] 136 Καλό ξημέρωμα σε όλους και όμορφα όνειρα να σας φέρει ο Μορφέας!!!

Αρέσει σε soyla74, mara_libra, ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ και 5 σε άλλους.
  5. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

135
    Βραδινές περιπολίες και βουβές συνομιλίες
    άνοιξή μου δακρυσμένη πού με πας...
    θέλει η νύχτα παραμύθι και βουτιά μέσα στα πλήθη
    στα λασπόνερα διαμάντια να ζητάς...

Στίχοι: 'Αλκης Αλκαίος
    Καληνύυυυχτα !!!!!

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, mara_libra και 7 σε άλλους.
  6. stavros72

[​IMG] 134 Καλημέρα με χαμόγελα και καλή διάθεση!!!

Αρέσει σε soyla74, mara_libra, ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ και 6 σε άλλους.
  7. GEPPO1

133 καλημερα φιλαρακια. σημερα ειμαι χαρουμενη γιατι ηρθαν νεα μελη στην οικογενεια!! μια γατουλα που ειχα μαζεψει πριν απο κανενα εξαμηνο με εκανε γιαγια!!! νομιζα οτι ηταν αγορι και την πατησαμε!! αλλα δεν πειραζει μαζι με τις αλλες γατουλες θα βρουν φαι και αυτες. ομως αυτο που εχει πλακα ειναι το οτι η σκυλιτσα μου το Λιζακι μου, εχει ξετρελαθει και μολις κατεβαινουμε κατω στηνει καραουλι μην τυχον και πλησιασει κανεις τα γατακια!! δεν μπορω να την ξεκολλησω!!! σας χαριζω τις γλυκες φατσουλες, για να φτιαξει η μερα σας και μολις μεγαλωσουν λιγο θα σας δειξω και τα μωρα μας. Να εχετε μια Χαρουμενη μερα και μην ξεχνατε, αυτα που κανουν χαρουμενο εναν ανθρωπο, δεν αγοραζονται παντα!!!

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, mara_libra και 10 σε άλλους.
  8. angelina081981

132

Μην ψάχνεις αφορμές και λόγους που σε χαλάνε...
    Ψάξε μέσα σου και γύρω σου λόγους που σε κάνουν να είσαι καλά...
    Που σου ανεβάζουν την διάθεση... Που σε κάνουν να χαμογελάς!

Καλή Τετάρτη!
    Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε την κάθε στιγμή!

Τελευταία επεξεργασία: 11/3/15
    Αρέσει σε soyla74, vaso1963, dimitra28021970 και 10 σε άλλους.
  9. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

131
    Καλημέρα παρεούλα
    Κέλλι, να τα χαίρεσαι τα γατουλάκια σου, ένα μικρό δωράκι για το νέο!!!
    Ναι και εγώ το πιστεύω, αυτά που μας κάνουν ευτυχισμένους Ανθρώπους δεν αγοράζονται...
    Καλή συνέχεια ....

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, mara_libra και 7 σε άλλους.
  10. stavros72

[​IMG] 130 Καλό μεσημέρι στην παρέα,ώρα φαγητού....καλή συνέχεια σε όλους!!!

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, mara_libra και 5 σε άλλους.
  11. sofouladim

129
    Καλησπέρα σε όλους σας και καλό απόγευμα !!!!
    Σας έφτιαξα 2 μοσχομυριστά καφεδάκια και σχεδίασα καρδούλες επάνω = η μία αριστερά η πιό φωτεινή= είναι γιά το πρωί που ήμουν απούσα, η δεξιά η πιό σκούρα = είναι γιά το απόγευμα.
    **Κέλλυ !! τι ομορφιάαα είχες ... γεννητούρια με την σέσουλα και στο ... απρόοπτο !!! Να τα χαίρεσαι όλα και κουράγιο. Το πιό αξιόλογο όμως είναι αυτό με την Λίζα, που δείχνει πόσο αναπτυγμένο έχει το συναίσθημα και το ένστικτο της μητρότητας και της προστασίας των ανυπεράσπιστων, αλλά συνάμα ότι έχει τρυφερότητα και ψυχική καλοσύνη και αντίληψη, βλέποντας εσένα και τα παιδιά ότι δεχτήκατε την παρουσία των γατιών τα δέχτηκε και αυτή. Φαίνεται λοιπόν πόσο σας σέβεται και σας αγαπάει σαν αφεντικά της ,αλλά προσέχει και αγαπάει ότι και εσείς !!! Να της δώσεις ένα φιλάκι από εμένα παρακαλώ.

Αρέσει σε soyla74, stavros72, psipsi1978 και 7 σε άλλους.
  12. GEPPO1

128 καλο μεσημερι και απο εμενα. σας ευχαριστω για τις ευχες σας. μολις δω τι...γατακια πιασαμε (οχι ψαρια) ετοιμαστειτε για τα βαβτισια!! ετοιμαστε τουαλετες και κουστουμια γιατι θα ειναι κοσμικο γεγονος!! νονα βεβαια θα ειναι η Λιζα μου, γιατι θα μου κραταει μουτρα αν δεν βαβτισει τουλαχιστον ενα γατακι!! αλλωστε τα εχει παρει υπο την προστασια της και θα τα εκπαιδευσει και αυτα οπως και τα προηγουμενα!! ξεκινηστε λοιπον να παραγγελνετε επισημα ρουχα και παρτε και κανενα ζακετακι, γιατι θα ειναι υπαιθριο το παρτυ χαχα!!

Αρέσει σε soyla74, stavros72, psipsi1978 και 5 σε άλλους.
  13. angelina081981

127

Επιτέλους καφεδάκια! Επιτέλους τέλος και το τρέξιμο για σήμερα!
    Σοφούλα γειά στα χέρια σου!
    Παίρνω το ένα από τα 2 μοσχομυριστά που μας έφτιαξες & αποχωρώ...
    Ώρα για ξεκούραση!

Την Καλησπέρα μου και να έχετε όλοι ένα όμορφο απόγευμα!

Αρέσει σε soyla74, maria071966, stavros72 και 8 σε άλλους.
  14. ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ

ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ Γνώστης του φόρουμ

126
    Καλησπέρα βρε παιδιά! Καλό απόγευμα να έχει όλη η παρεούλα!
    Μια μέρα έλλειψα και έγιναν κοσμοϊστορικά γεγονότα!!!
    Κέλλυ, να σου ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας! Και για να μην τρέχεις και γι' αυτό, σου ετοίμασα τα βαφτιστικά!!!
    Σοφούλα εγώ θα πάρω το δεύτερο καφεδάκι, γιατί είναι η ώρα μου! Στην υγειά μας!
    Αύριο, είναι η σειρά μου....

Αρέσει σε soyla74, stavros72, GEPPO1 και 7 σε άλλους.
  15. sofouladim

125

΄Ενα γλυκό φιλάκι σε όλους σας !!!
    Χάρηκα που σας άρεσαν τα καφεδάκια και "έπιασαν" τον τόπο τους !!!
    * Αγγελικούλα μου είσαι πολύ δυναμική γυναίκα και με γερά μπράτσα, σηκώνεις την κούπα με μεγάλη ευκολία !!! Στην υγειά σου και να είσαι καλά κοριτσάκι μου!!
    ** Σταύρο υπέροχο το ουράνιο τόξο, πάντα με μαγεύει όταν το βλέπω !!
    *** Ευαγγελία στην υγειά σου και σένα και ωραιότατο το βαφτιστικό γιά την γατουλίτσα, πρέπει όμως να βρούμε και γιά γατουλίνο, γιατί σίγουρα θα υπάρχει και αρσενικό ανάμεσα τους !!

Αρέσει σε soyla74, maria071966, stavros72 και 8 σε άλλους.
  16. mara_libra

mara_libra Στρατηγός του φόρουμ

124

Καλησπέρα σας!
    Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, απρόοπτες, αιφνιδιαστικές ...ευτυχώς μερικές φορές ευχάριστες!
    Όπως αυτή με τα γατάκια σου Geppo!
    Πάντα πίστευα πως οι άνθρωποι που μπορούν να δείξουν αγάπη, τρυφερότητα στα ζώα είναι άνθρωποι με ευαισθησίες και ενδιαφέρον για όλους! Να είσαι καλά!
    Να έχετε όλοι ένα όμορφο απόγευμα/βράδυ!

Αρέσει σε soyla74, stavros72, ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ και 8 σε άλλους.
  17. sofouladim

123
    Λοιπόν βρήκα και γιά αγοράκι-γατούλη βαφτιστικό ρουχαλάκι, και νομίζω ότι είναι πριγκηπο-ιπποτική αυτή η φορεσιά ε;; εσείς τι πιστεύετε δεν είναι γοητευτική ;;
    Αλλά γιά δείτε και τι ... επιβλητικό ύφος έχει ο εν λόγω νεαρός !!! 45 Καρδιναλίων χαχα!!! Κομμένη και ραμμένη στα "μέτρα" του η κουστουμιά !!

Αρέσει σε soyla74, maria071966, stavros72 και 7 σε άλλους.
  18. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

122 καλησπέρα!!!πλάκα μου κάνεις Κέλλυ έτσι??έχω αρρώστια με τα γατιτο....τι έμαθα τώρα...μιλάμε για αρρώστια....τα θέλω!!!!

Αρέσει σε soyla74, maria071966, stavros72 και 5 σε άλλους.
  19. GEPPO1

121 καλε τι ομορφιες ειναι αυτες??? κουκλια θα ειναι τα γατουλια με τα ρουχαλακια που τους πηρατε!!! αχχχ βρειτε ενα ωραιο συνολακι ή φορεματακια και για το Λιζακι μου, γιατι εχω πολλες δουλειες και δεν μπορω να παω για ψωνια!!! να σας βαζω και μια φωτογραφια της για να ξερετε τις αναλογιες της. ειναι μαζι με τα φιλαρακια της, που τωρα πια ειναι ολοκληρες κοπελλες εεε συγνωμη ολοκληρες γατουλες ηθελα να πω!! ααα ειναι και 2 αντρακια μαζι τους το μαυρο και αυτο με το μαυρο ασπρο κεφαλακι απο πισω του!! υποψιν η νεα γεννα εγινε στο μαξιλαρι πισω απο την Λιζα!!

Αρέσει σε soyla74, maria071966, stavros72 και 6 σε άλλους.
  20. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

120 σου στέλνω κι εγώ μία φορεσιά!!

Αρέσει σε soyla74, maria071966, stavros72 και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.