Μετρώντας αντίστροφα απ το 2000...προς το 0

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 23/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

219
    'Αντε λοιπόν να πάμε στήν χώρα των ονείρων ... γιατί πέρασε η ώρα και κοιμήθηκε και η γατούλα μου!!!
    Καληνύχτα όμορφη και ελαφριά και ανέμελη όπως κοιμάται η ψιψινέλ, με το καλό να έρθει η αυριανή ημέρα !!!
    ** Τέλεια η συνταγή αξίζει πολλά ... και ... μπορούμε όλοι μαζί να ανακατέψουμε τα υλικά και να γεμίσουμε τις καρδούλες μας !!!

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, LILA413 και 5 σε άλλους.
  2. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

218
    καλησπέρα σας
    Αυτή τι στιγμή νιώθω λίγο περίεργα. Δεν ξέρω αν είναι από την πολυήμερη απουσία μας και την έλλειψη επικοινωνία μας .
    Βλέπω όμως πολλά χαρούμενα πρόσωπα και πραγματικά δεν θα σας χαλάσω την χαρά σας .
    Έγιναν και γράφτηκαν πολλά -άλλα τα διαβάσαμε και άλλα δεν προλάβαμε γιατί σβήστηκαν- χαμένοι μες τον κυκεώνα των κανόνων .
    Όταν άνοιξε ξανά το θέμα, ήταν για πολλούς μια ευχάριστη στιγμή. Θα συναντούσαν ξανά τους φίλους που κάθε πρωί έλεγαν την καλημέρα τους και έπιναν το καφεδάκι τους μαζί , θα συζητούσαν για άσχετα και ασήμαντα πράγματα , στιγμές ανέμελες , για να μπορέσουν να ξεφύγουν από τα πραγματικά και καθημερινά προβλήματα της ζωής . Κάποιοι στεναχωρέθηκαν , κάποιοι απογοητεύτηκαν , κάποιοι θύμωσαν για όσα ειπώθηκαν γιατί ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν-και εγώ μαζί- τα πρέπει και τα δήθεν , ίσως γιατί δεν έχουμε μάθει σαν λαός να λειτουργούμε έτσι .

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
    Ανδρέας Κάλβος

Πραγματικά θέλει μεγάλη γενναιότητα και τόλμη να νιώσεις πραγματικά ελεύθερος στη ψυχή ,στο μυαλό , στην καρδιά. Πρέπει να είμαστε περήφανοι ως λαός , ενωμένοι , αισιόδοξοι και να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Μαζί θα προχωρήσουμε όλοι ξανά στο δρόμο της ελπίδας. Με πίστη και αγάπη προς όλους , θα καταφέρουμε να χαμογελάσουμε και πάλι.

καλό βράδυ παρεάκι μου
    Υ.Γ ευχαριστώ Κέλλι για την συνταγή σου εγώ μόλις την έφτιαξα

Τελευταία επεξεργασία: 5/3/15
    Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, LILA413 και 9 σε άλλους.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

217 αγαπημενα φιλαρακια καλημερα, χαρηκα που φτιαξατε με αγαπη τα κεκακια μου. ενα πραγμα θελω να πω σε εσας και σ' εμενα,που πικραινεστε με διαφορα γεγονοτα που συμβαινουν στην ζωη μας και μας στεναχωρουν <<δεν υπαρχει ωραια ζωη, υπαρχουν ωραιες στιγμες, γι΄αυτο ζησ΄τες μεχρι τελους>>!! αυτο το ελεγε ο αντρας μου και το εκανε και αυτος και εγω. γι΄αυτο βγαλτε απο την καρδια και το μυαλο οτι σας στεναχωρησε και προχωρηστε μπροστα, με ψηλα το κεφαλι!! αδραξτε την στιγμη, γιατι δεν ξαναγυρναει!! εφαρμοστε το στην ζωη σας, σαν μια αλλη συνταγη, και θα δειτε θα νιωσετε καλυτερα. και τελος το παρακατω για να ευθυμησουμε!!

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, LILA413 και 6 σε άλλους.
  4. sofouladim

216

΄Ομορφη, χαρούμενη και λαμπερή Καλημέρα σε όλους σας !!!
    Σηκώθηκα πολύ νωρίς σήμερα και έφτιαξα την υπέροχη συνταγή της Κέλλυς την έψησα στα φορμάκια με σχήμα καρδιάς και .. στο τέλος για γαρνιτούρα τα στόλισα με τα όμορφα λόγια της Γεωργίας μας {Καλώς ήλθες φίλη μου} και για κερασάκια τα λόγια της Κέλλυς που όλοι ξέρουμε πόσο "δυνατή" είναι και μας διδάσκει να έχουμε θέληση και να αντλούμε δύναμη και θάρρος και να "προχωράμε" με
    το κεφάλι ψηλά !!! Αυτοί είναι οι σωστοί φίλοι ,που σε κάνουν να νιώθεις σπουδαίος και κάποιος .. κι ας είσαι ένα αδύναμο χορταράκι στο χώμα ... θεριεύεις και μπορεί να γίνεις ... ακόμη και δέντρο !!!!
    * Σας έβαλα την πιό ενθουσιώδη φωτο της Μίνι Μάους με το προτρεπτικό χαμόγελο και βλέμμα να σας "ξεσηκώσει" την διάθεση και να χαμογελάσετε < Ε υ θ υ μ ε ί τ ε > κάνει πολύ καλό !!!!
    ** Κέλλυ έλεος πράγματι, είσαι πολύ κουκλάρα !!!! και εγώ πάντα με την απορία , καλέ πως και πότε προλαβαίνεις και φτιάχνεις τόσο ωραίο το μαλλί !!!!
    *** Να πω κάτι τώρα που το λέγαμε καθημερινά ... Ν α τ α λ ί ααααααα καφέ;;;;
    Σ τ α ύ ρ οοοο καφέ ή τα ωραία τα Πολίτικα γλυκά της γιαγιάς σου ;;; Φ έ ν ι αααα ψωμάκι;;;;

Αρέσει σε soyla74, kollitoi, psipsi1978 και 7 σε άλλους.
  5. ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ

ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ Γνώστης του φόρουμ

215[​IMG]
    Καλημέρα!
    Κατ'αρχήν μία συγνώμη στους συντονιστές για το προηγούμενο post, που ενώ ήξερα, ήταν καθάρα θέμα απροσεξίας. Μαθαίνω σιγά σιγά.

Στην όμορφη παρέα μας τώρα...ήρθε η ώρα να σας πω κάτι που έγινε τυχαία. Κατ'αρχήν για όσους δεν είναι ακόμα υποψιασμένοι, γιατί κάποιοι γνωρίζουν..... με λένε Ελίζα και η φάρμα έχει το όνομα του γιου μου...
    Κατά δεύτερον, περασμένα ξεχασμένα λέω εγώ, ότι έγινε έγινε και αν και δεν ήμουν μέρος της παρεούλας σας, Κέλλυ, Σοφούλα, Γεωργία, τα λόγια σας είναι μπουκιά και συγχώριο....
    ....για να καταλήξω, κάποιος έλεγε κάτι για καφεδάκια, έχω το κέικ της Κέλλυ στο φούρνο και αφού δε βλέπω φως, μήπως θα πάμε κατευθείαν στο μεσημεριανό ή είναι νωρίς ακόμα; Πώς πάει παιδιά για να μαθαίνω κι εγώ εεεε;

Αρέσει σε soyla74, sofouladim, psipsi1978 και 4 σε άλλους.
  6. stavros72

stavros72 Εξαιρετικό ταλέντο

[​IMG] 214 Καλημέρα στην παρέα!!! Καταθέτω τις παρακάτω φράσεις του Μέγιστου Νίκου Καζαντζάκη!!!"Αν μπορείς κοίταξε το φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει" "Έχεις τα πινέλα,έχεις τα χρώματα,ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα" Προσωπικά με εκφράζουν!!!

Αρέσει σε soyla74, megakanoni, sofouladim και 8 σε άλλους.
  7. angelina081981

angelina081981 Επαγγελματίας του φόρουμ

213

Αισιοδοξία κι Ελπίδα... Χαρακτηριστικά που ομορφαίνουν τη ζωή μας...
    Που όσα δύσκολα ή άσχημα κι αν συμβαίνουν, πάντα θα μας κάνουν να βλέπουμε μια αχτίδα φωτός...

Μια όμορφη και φωτεινή μέρα εύχομαι σε όλους...
    Και να μην αφήνετε κανέναν και τίποτα να χαλάει την διάθεση σας!

Αρέσει σε soyla74, dimitra28021970, GEPPO1 και 8 σε άλλους.
  8. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

212 καλημέρα!θα καταθέσω κι εγώ από καρδιάς την φράση επίσης του Νίκου Καζαντζάκη..Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.

Αρέσει σε soyla74, Gulit1, GEPPO1 και 7 σε άλλους.
  9. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

211 Καλημέρα παρεούλα, Κοπιάστε
    Ο Ελληνικός καφές είναι η παρέα του Έλληνα σε κάθε στιγμή της ζωής του. Η παρέα και στα καλά και στα άσχημα, δημιουργεί την καλύτερη ατμόσφαιρα για φιλική κουβεντούλα.

Να παραθέσω και εγώ λόγια ακόμα πιο παλιά, μα πάντα φωτεινά,
    Δημόκριτος, Έλληνας φιλόσοφος
    "Διάλεξε να είσαι αγαπητός παρά να σε φοβούνται. Αυτός που τον φοβούνται όλοι, τους φοβάται όλους"

Αρέσει σε soyla74, graganta, maria071966 και 4 σε άλλους.
  10. sofouladim

210

Γειά σας !!! Καλό μεσημέρι σε όλους, καλή επιτυχία με το νέο δρώμενο, ένα τεράστιο φιλί από μία σπάνια δεσποινιδούλα και ... Ελίζα ... να χαίρεσαι τον Σταθούλη σου Ολέ Ολέ !!!

Αρέσει σε soyla74, GEPPO1, kollitoi και 6 σε άλλους.
  11. angelina081981

209

Έφτασε και το απόγευμα, μύρισε καφές απογευματινός...
    Νοστιμότερος και πιο απολαυστικός χωρίς βιασύνη και τρέξιμο!

Την Καλησπέρα μου και καλό απόγευμα εις άπαντες!​

Αρέσει σε soyla74, dimitra28021970, maria071966 και 6 σε άλλους.
  12. sofouladim

208

Καλησπέρα σας !!! Μόλις τελειώσα με την συνταγή και τώρα πάω να φουρνίσω, οπότε το βραδάκι θα σας κεράσω !!! Καλό υπόλοιπο απόγευμα !!

Αρέσει σε soyla74, maria071966, psipsi1978 και 3 σε άλλους.
  13. LILA413

207
    Σοφούλα, οι δικές μου είναι έτοιμες, γλυκιές και τραγανιστές, ταιριάζουν με το καφεδάκι της angelina και με την ώρα ...
    κάτι σαν σνακ να πώxD

την πρώτη πρώτη που βγήκε την φυλάω για την graganta μας.:inlove:

Αρέσει σε soyla74, maria071966, psipsi1978 και 5 σε άλλους.
  14. ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ

ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ Γνώστης του φόρουμ

206
    Καλησπέρα! Ελπίζω να μην άργησα, έφερα και εγώ το κατιτίς μου μη τυχόν και δε μας φτάσουν....
    όσοι πιο πολλοί, τόσο πιο καλά...​

καλή μας όρεξη!!!
    **Σοφούλα, σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, σου ανταποδίδω τις ίδιες ευχές, για όλους όσους αγαπάς!

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  15. sofouladim

205
    Mιά γλυκιά Καληνύχτα σε όλη την παρέα μας !!! Καλό ξημέρωμα και χαρούμενα όνειρα να έχετε όλοι !!!

Αρέσει σε soyla74, stavros72, psipsi1978 και 2 σε άλλους.
  16. angelina081981

204

Ας μην αφήνουμε τις ελπίδες να σβήνουν...
    Είναι οι φλόγες που κρατούν ζεστά τα όνειρά μας...

Καληνύχτα σε όλους με ξεκούραση και ηρεμία...
    Με το καλό να υποδεχτούμε μια όμορφη μέρα!

Τελευταία επεξεργασία: 6/3/15
    Αρέσει σε soyla74, dimitra28021970, ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ και 7 σε άλλους.
  17. LILA413

203
    Καληνύχτα...

"Κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει
    όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα,
    έβλεπα τώρα πόσα κρυμμένα τιμαλφή έπρεπε να σώσω
    πόσες φωλιές νερού να συντηρήσω μέσα στις φλόγες."

Μανόλης Αναγνωστάκης​

Αρέσει σε soyla74, graganta, ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ και 5 σε άλλους.
  18. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

202
    καλημέρα
    Σήμερα είναι παγκόσμια μέρα κατά της σχολικής βίας

Σχολικός εκφοβισμός
    Ο σχολικός εκφοβισμός (αγγλ. byllying) είναι ένα φαινόμενο νεανικής παραβατικότητας , που εμφανίζεται
    σε πολλές χώρες του κόσμου. Ο σχολικός εκφοβισμός αναφέρεται στη χρήση βίας μεταξύ μαθητών ή συνομήλικων παιδιών με στόχο να προκληθεί πόνος ή αναστάτωση.
    Σαν μητέρα ενός 13χρονου παιδιού θέλω να εκφράσω τους προβληματισμούς και να τους μοιραστώ μαζί σας.
    Πρέπει να είμαστε κοντά στα παιδιά μας και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους , να βλέπουμε την αλλαγή στη συμπεριφορά τους και το σημαντικότερο να μιλάμε με τα παιδιά μας για όλα που τους απασχολούν.
    Θα πρέπει κάθε μέρα που γυρίζουν από το σχολείο να τους ρωτάμε πως πέρασαν και αν είναι καλά , αν συνέβη κάτι που τους προβλημάτισε ή τους στεναχώρησε . Να γνωρίζουμε όλους τους φίλους τους ακόμη και τους γονείς τους.
    Γονείς τα παιδιά και τα μάτια μας είναι το μέλλον αυτού του κόσμου και να μην ξεχνάμε: <<πάντα δίπλα από τα παιδιά μας>>.
    Καλή σας μέρα

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, maria071966 και 8 σε άλλους.
  19. stavros72

stavros72 Εξαιρετικό ταλέντο

201 [​IMG] Καλημέρα σε όλους!!! Ως γονέας και εγώ εύχομαι σε όλα τα παιδιά του κόσμου υγεία και ευτυχία.Προσωπικά στον καθένα σας ,να τα χαίρεστε και να τα δείτε όπως επιθυμείτε!!!

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, maria071966 και 7 σε άλλους.
  20. angelina081981

200

Βάζω τα χρώματα που αγαπώ στην συννεφιασμένη τούτη μέρα και σας εύχομαι...
    Μια καλή, καλή μέρα!

Και καθότι σήμερα είναι και οι Β' Χαιρετισμοί, η Παναγιά να'ναι πάντα κοντά μας
    Να προστατεύει όλους μας, μικρούς και μεγάλους... Καλή Παρασκευή με υγεία και χαμόγελα!

Αρέσει σε soyla74, dimitra28021970, psipsi1978 και 10 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.