Μετάφραση

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την despoinaone, 30/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. despoinaone

despoinaone Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα. Προχθές κάποιος έσπασε τον κωδικό μου, μπήκε στη φάρμα μου και έστειλε στον εαυτό του ένα σωρό από τα αντικείμενα μου. Μίλησα με υποστήριξη, βρέθηκε ποιός ήταν και τι πήρε.
    Επειδή μου δώσανε μια λίστα με αυτά που μου πήρε στα αγγλικά και δεν βγάζω άκρη τι είναι τι, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τα παραθέσω εδώ μήπως και μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω για ποιά ακριβώς αντικείμενα μιλάμε;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει.
    Θα πρέπει να σε ενημερώσω οτι η επικοινωνία με την υποστήριξη είναι προσωπική και απαγορεύεται να αναδημοσιεύσεις περιεχόμενο από τα έντυπα επικοινωνίας χωρίς την έγκριση της υποστήριξης. Κάτι τέτοιο επιφέρει αποκλεισμό από το φορουμ.
    Μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη για παραιτέρω πληροφορίες/διευκρινίσεις α

3. despoinaone

despoinaone Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εντάξει, γι' αυτό και ρώτησα πριν να τα βάλω στο φόρουμ.
    Ευχαριστώ, μπορείς να κλείσεις το θέμα.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.