Ανακοίνωση Μερικές ενημερώσεις - Bonus κωδικός

Η συζήτηση στο 'Επίσημες ανακοινώσεις' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 18/9/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Αγαπητοί αγρότες

  Η ομάδα του Farmerama δουλεύει πυρετωδώς να αρχίσει το Open Beta για το διακομιστή Unity.

  Θα αρχίσει ΣΥΝΤΟΜΑ!

  Ήδη ξεκινήσαμε το “Silent Open Beta” για να λάβουμε αποτελέσματα πως ανταποκρίνετε ο διακομιστης στους live servers. Στο “Silent Open Beta” έχουν πρόσβαση μόνο:
  1. Οι συντονιστές και λίγοι πρώην συντονιστές
  2. Οι υπάλληλοι της Bigpoint
  3. Κάποιο εξωτερικοί συνεργάτες του Farmerama και της Bigpoint.

  Όπως συνήθως θα λάβετε όλες τις σχετικές πληροφορίες πότε το Open Beta θα αρχίσει για εσάς. Για το λόγο αυτό να ρίχνετε μια ματιά στις επίσημες ανακοινώσες του forum συχνά.

  Με αυτό το μήνυμα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα άλλο θέμα σχετικά με το Internet explorer της Microsoft. Λάβαμε μερικές αναφορές σφάλματος όπως για παράδειγμα οτι οι πληρωμές δεν λειτουργούν σωστά ή οτι το παιχνίδι κρασάρει κάποιες στιγμές. Παρόλο που μπορέσαμε να φτιάξουμε κάποια προβλήματα χτες, αποφασίσαμε να μην καταναλωθούμε στην διόρθωση σφαλμάτων που οφείλονται στον Internet explorer από εδώ και στο εξής.

  Ο κύριος λόγος αυτής της απόφασης είναι οτι ο διακομιστής Client δεν υποστηρίζει πλέον τον Internet explorer. Έτσι για να παίζετε Farmerama στο μέλλον είναι το καλύτερο να χρησιμοποιήτε Google Chrome or Mozilla Firefox. Αυτοί είναι οι browsers που παρέχουν την καλύτερη εμπειρία στο Farmerama.

  Επιπλέον, πιθανές διορθώσεις σφαλμάτων , θα μπορούσαν να αργοπορήσουν τις προετοιμασίες μας για την μεταφορά μας στο Unity.
  Εν συντομία : Από εδώ και στο εξής, δεν θα υποστηρίζουμε τον Interneτ explorer από την δική μας πλευρά. Ωστόσο πρέπει να τονίσουμε οτι είναι πολύ λίγοι παίκτες που χρησιμοποιούν ακόμα τον Internet Explorer και αυτο βοηθάει στην απόφασή μας.

  Κλείνωντας με ένα ωραίο μήμυα : Ανυπομονούμε για ένα μακρύ μέλλον του FARMERAMA με εσάς τους οποιούς πιστούς, παθιασμένους και τους καλύτερους παίκτες στο κόσμο.

  Αν χρησιμοποιήσετε το κωδικό BYEIE θα λάβετε 25 τούρμπο λίπασμα της ζωζώς και 2 εργαλειοθήκες XXL

  Ο κωδικός ισχύει από τώρα μέχρι και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 23:59 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά ανά λογαριασμό.


  Σας ευχόμαστε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!


  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει σε vagelis1968, toylaaaaa, αμφιθεα και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.