Μειωμένος χρόνος

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την minos1978, 11/10/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. minos1978

minos1978 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ενώ έχω μειωμένο χρόνο για τα λουλούδια από τη φασόλια και από τη συνδρομή μύλου δεν λειτουργούν οι μειώσεις id 24102985

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Επειδή δεν κατάλαβα το πρόβλημά σου... Έχεις φυτέψει τα λουλούδια ; Γιατί η μείωση γίνεται αφού τα φυτέψεις.
    Επίσης , ο μύλος που σχετίζεται με τα λουλούδια; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος για να καταλάβουμε και εμείς ;

3. minos1978

Πλήρωσα συνδρομή μύλου -50% κ σταμάτησε να εφαρμόζεται ενώ έχω ακόμη χρόνο, όσον αφορά τα λουλούδια είναι ενεργοποιημένα από τη φασόλια κ δεν εφαρμόζεται ο μειωμένος χρόνος

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Η συνδρομή μύλου λήγει σήμερα στις 2022-10-11 23:23:05.
    Έχεις μειωμένο χρόνο μόνο μέχρι αυτή την ώρα. Οι υπόλοιπες τροφές μετράνε σε κανονικό χρόνο.

Δωσε μας ένα παράδειγμα. Ποιο φυτό σε μειώνεται;

5. minos1978

Δηλαδή τώρα που βαζω σούπερ τροφή μετράει κανονικά για 9ωρες; Δεν ενεργοποιείται μέχρι και τις 23:23 επειδή έχω ήδη βάλει σούπερ τροφή να γίνεται;

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Τώρα που βάζεις τροφή μετράει κανονικά η μείωση χρόνου μέχρι την στιγμή που τελειώνει η συνδρομή του μύλου,δηλαδή23.23.
    Από εκείνη την ώρα και μετά η παραγωγή τροφής θέλει 9 ώρες αντί 4.30.
    Είτε τώρα βάλεις να φτιάχνεις τροφές είτε εκείνη την ώρα.Αυτό σου λέει η κ.snorkel.

7. minos1978

Έχω βάλει και μου λέει 9 ωρες

8. iocaste1

Πόσες τροφές έχεις βάλει; δύο;
    Αν έχεις 2 καλά σου λέει

9. minos1978

1 τροφη

10. iocaste1

Οχι ακριβώς μία....έβαλες μία + μία μετα από 11 τροφές που θέλουν ακόμα 58 ώρες να γίνουν.
    Μέχρι τότε τελειώνει και ο μειωμένος δικός σου χρόνος ..... μη σου πω και ο δικός μου.

11. minos1978

Ναι έβαλα 1 και μετά έβαλα ακόμη 1 να δω αν αλλάζει κατι με την ώρα για αυτό σας ρώτησα παραπάνω αν επειδή έχω ήδη βάλει να γίνονται σούπερ τροφές δεν μειώνεται ο χρόνος και μου απάντας ότι η μείωση του χρόνου ισχύει μέχρι τις 23:23 άρα επειδή έχω βάλει ήδη σούπερ τροφή να γίνεται, δεν μετράει μέχρι 23:23 έχει λήξει ο χρόνος άσχετα αν το ρολόι του μύλου στο εικονίδιο των μπόνους λέει πως έχω χρόνο, ευχαριστώ

12. iocaste1

Κάνε μου τη χάρη να ακυρώσεις τις 11 τροφες.
    Τότε ίσως καταλάβεις τι σου λέμε.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.