Μεγιστος αριθμος γειτονων για Premium παίκτες.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την panosfarmer86, 11/8/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panosfarmer86

panosfarmer86 Νέος ειδικός

Καλησπέρα :)

Συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχουν απαντηθεί ξανά οι 2 παρακάτω ερωτήσεις. Δυστυχώς, δεν βρήκα κάτι σχετικό στις Σ.Ε. παιχνιδιού.

1. Γνωρίζετε μήπως ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός γειτόνων που μπορώ να έχω σαν premium παίκτης(σημείωση: έχω ξεκλειδώσει την αντίστοιχη ρούνα με τους επιπλέον γείτονες);

2. Επίσης, πολλές φορές βλέπω το μήνυμα οτι ένας γείτονας μου έχει λάβει ήδη πολλά δώρα και να προσπαθήσω να του στείλω ξανά αύριο. Ποιός είναι ο μέγιστος αριθμός δώρων που μπορούμε να λάβουμε σαν premium παίκτες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Καλη συνέχεια :)

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να έχεις 12 γείτονες, άλλους 6 απο την ρούνα στο δέντρο της σοφίας και άλλους 8 αν είσαι Premium.
    Όλοι οι παίκτες ανεξάρτητα αν είναι Premium ή όχι μπορούν να λάβουν μέχρι 20 δώρα ημερησίως.

3. panosfarmer86

panosfarmer86 Νέος ειδικός

Σε ευχαριστώ πολύ.

Μπορει να κλεισει :)

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.