Μείωση ώρας ανάπτυξης των φυτών

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την TromerosKeftes, 14/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. TromerosKeftes

TromerosKeftes Νέος ειδικός

Καλή σας ημέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν π.χ. χρησιμοποιώντας ένα βαζάκι μαρμελάδας μείωσης χρόνου ανάπτυξης των φυτών μου, γιατί όταν πατώ πάνω στα φυτά δε μου δείχνει τη μείωση, αλλά τον κανονικό χρόνο ανάπτυξής τους? έτσι γίνεται ή εγώ κάνω κάποιο λάθος? Σας ευχαριστώ πολύ η ταυτότητά μου είναι 49894202

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Μήπως μπορείς να μας ενημερώσεις ποιο βιοτεχνικό αγαθό καταναλώνεις ακριβώς, καθώς και το τι φυτό έχεις φυτέψει?

3. TromerosKeftes

Βεβαίως, μαρμελάδα κολοκύθι κ τη χρησιμοποίησα στα φυτά του ιβέντ, δηλ. στα μανιτάρια! Σας ευχαριστώ!

4. .selia.

Η μαρμελάδα κολοκύθι δίνει μπόνους +1 φυτό από κάθε χωράφι και δεν μειώνει τον χρόνο ανάπτυξης των φυτών.

5. TromerosKeftes

ααα κατάλαβα, αν διάλεγα τη σωστή μαρμελάδα μείωσης χρόνου θα φαινόταν πατώντας πάνω στα φυτά μου? συγνώμη αν σας κούρασα κ πάλι σας ευχαριστώ πολύ!!!

6. .selia.

Δεν ξέρω σε ποια μαρμελάδα μείωσης χρόνου αναφέρεσαι. Μπορείς να μας πεις?

7. TromerosKeftes

Συγνώμη σας έχω μπερδέψει, απλά πείτε μου αν υπάρχει κάτι που μειώνει το χρόνο της ανάπτυξης των φυτών με ένα απλό ναί ή όχι κ αν αυτό φαίνεται πατώντας πάνω στα είδη φυτεμένα χωράφια. Σας ευχαριστώ κ πάλι συγνώμη που σας κούρασα. Καλό σ/κ !!!

8. .selia.

Δεν υπάρχει μαρμελάδα για μείωση του χρόνου ανάπτυξης.

Μπορείς να δεις τα βιοτεχνικά αγαθά εδώ και τι μπόνους δίνει το καθένα https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Βιοτεχνική-περιοχή.11168/#post-40655

Όλα τα μπόνους φαίνονται στα χωράφια εφόσον τα φυτέψεις μετά την ενεργοποίηση του μπόνους.