Μείωση χρόνου.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την empotonaki, 21/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα. Έχω τη γραμμή φασολιάς έρωτας και λέει μείωση χρόνου παραγωγής τροφων 10% και δεν ισχύει στη φάρμα μου.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να μας δώσεις κάποιες λεπτομέρειες; Να μας δώσεις κάποιο screenshot που να δείχνει την τροφή στην οποία δεν έχει γίνει η μείωση χρόνου;

3. empotonaki

Καλημέρα. Δεν ξέρω να στείλω screenshot αλλά έβαλα τροφή για ελέφαντες και σούπερ τροφή στη βασική και είναι οι χρόνοι που ήξερα με τη συνδρομή του μύλου που έχω. Θα δω αν έχει αλλάξει κάτι την Κυριακή που θα ξαναμπώ,γιατί θα είμαι εκτός για δυο μέρες.

4. -*thumbelina*-

Μπορείς να μου δώσεις το Id σου;

5. empotonaki

39688563

6. -*thumbelina*-

Η μείωση του χρόνου παραγωγής τροφής απο την σειρά συννέφων λήγει στις 22-09-2017 11:39:08
    Όσες τροφές παραχθούν μέχρι εκείνη την ώρα θα έχουν την μείωση 10% στην παραγωγή της τροφής. Οι υπόλοιπες τροφές θα παραχθούν χωρίς την μείωση απο τη σειρά συννέφων.

7. empotonaki

Που σημαίνει τι αυτό; Εγώ είδα ότι 36 ώρες θέλουν οι 8 σούπερ τροφές και χθες το πρωί και σήμερα που τις ξαναπάτησα για να δω με τη φασολιά σε ισχύ. Εκτός και αν κάνω λάθος σε κάτι.

8. -*thumbelina*-

Η μία σούπερ τροφή για να παραχθεί θέλει 4:30 ώρες με την συνδρομή μύλου. Αν βάλεις τώρα μια σούπερ τροφή να γίνει θα είναι έτοιμη στις 13:02 που εκείνη την ώρα η μείωση χρόνου απο τη σειρά συννέφων θα έχει λήξει, όποτε δεν θα γίνει καμία μείωση στο χρόνο.

9. empotonaki

Έχεις δίκιο,οι τροφές που πατούσα ήταν πολλες και δεν μου έβγαζε τη μείωση χρόνου. Ευχαριστώ πολυ για την πρωινή πρωινή βοήθεια σε δικό μου λάθος. Καλημέρα ξανά.

10. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.