Μαϊμούδες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την TromerosKeftes, 7/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. TromerosKeftes

TromerosKeftes Νέος ειδικός

Καλή σας μέρα! Εχω το εξής πρόβλημα, ενώ έχω μαϊμούδες πουθενά δεν φαίνονται, τις έχω πολύ καιρό μπαίνω στους σταύλους τους καθημερινά, όμως δεν υπάρχουν πουθενά ούτε κάν κατ΄όνομα στην αποθήκη των ζώων του νησιού, γιατί συμβαίνει αυτό? Η ταυτότητά μου είναι 49894202 Ευχαριστώ!!

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημερα
    Μήπως στο νησί εκτός από κλουβί μαϊμούδων έχεις και μπουτίκ μπικίνι (εργαστήριο μαϊμούδων) και οι μαϊμούδες που παράγεις πηγαίνουν εκεί και γι αυτό δεν τις βρίσκεις στην αποθήκη σου?

3. TromerosKeftes

TromerosKeftes Νέος ειδικός

Μπορεί, αλλά αν είναι έτσι τότε δε μπορώ να μαζέψω μαϊμουδες αφού αυτό δε το διαλέγω εγώ. Τί πρέπει να κάνω για να μη γίνεται αυτό? ευχαριστώ

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Να αφαιρέσεις την μπουτίκ μπικίνι ή να τοποθετήσεις περισσότερα κλουβιά μαϊμούδων για να παράγεις περισσότερες