Μαυριλα Ν2

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την menios8300, 1/4/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. menios8300

menios8300 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Σε αυτα που εγραψα δεν μιλησα για καποιον απο εσας προσωπικα , μιλησα γενικα για το παιχνιδι.
    Εσυ Σνορκελ εγραψες για μενα
    Κανείς δεν σου επιβάλλει να υποστείς την "μαυρίλα"
    Αν διάβαζες τις αναρτήσεις των συμπαικτών σου και δεν ήσουν τόσο αρνητικός, θα ήξερες και πως να την αφαιρέσεις και πως να πάρεις τα δώρα σου.
    Αν σου κάνει τόσο κόπο, επικοινώνησε με την υποστήριξη.
    Αν και αυτό σου κάνει κόπο, τότε περίμενε το αύριο.

Αλλά οι αρνητικοί άνθρωποι τα βλέπουν όλα αρνητικά και δεν δέχονται καμία συμβουλή, οπότε... και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
    Άλλωστε όταν απευθύνεσαι με αυτό το ύφος, δεν αξίζει να σου απαντήσουμε.

Καλό σου βράδυ.

Με κρινεις για ποιο λογο ; Επειδη ειπα τη γνωμη μου ; Επειδη θελω να παιξω το παιχνιδι κανονικα οπως καθε μερα ειμαι ¨Αρνητικος¨
    Ρωτησα κατι και απαντηση δεν πηρα. Παρα μονο, για μια ακομα φορα τα δικα σας αρνητικα σχολια στο προσωπο μου. Ειπα πριν να κλεισετε το θεμα , αφου δεν μπορουσατε να απαντησετε , και εσυ αντι απλα να κλεισεις το θεμα , εγραψες ολοκληρη ιστορια χωρις να μου δινεις το δικαιωμα να απαντησω.
    Για το λογο αυτο γραφω ολα αυτα , γιατι εχω δικαιωμα να απαντησω στους χαρακτηρισμους σου στο προσωπο μου.
    Το σταματαω εδω , αλλα παρακαλω πολυ να σταματησεις να με κρινεις προσωπικα.
    Εγω δεν εκρινα κανεναν απο εσας.
    Μιλησα γενικα για το παιχνιδι και για λαθος που εγινε στη διαχειρηση του.
    Τοσο δυσκολο ειναι να παραδεχτειτε μια φορα οτι , ναι καναμε λαθος , θα επρεπε να ειχαμε βαλει μια επιλογη αποφυγης της ¨μαυριλας" για οσους το ηθελαν.
    Τελος για μενα εδω (εκτος αν το συνεχισετε εσεις) ​

Αρέσει στους takis50, ΔΙΑΚΟΣ και αμφιθεα.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Κανένα λάθος δεν κάναμε. Ούτε εμείς, ούτε οι διαχειριστές του παιχνιδιού.
    Είσαι ο μοναδικός που δεν καταλαβαίνεις ούτε το δρώμενο, ούτε το στόχο του και ο μοναδικός που επιτίθεσαι. Αρα το λάθος είναι δικός σου και αν κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη είσαι εσυ μάλλον.

Δεν μπορώ να κάνω κάτι, ούτε να ακυρώσουμε ένα δρώμενο που αρέσει και διασκέδασε εκατομμύρια παίκτες σήμερα επειδή δεν σου αρέσε εσένα.
    Δεν μπορεί να εχουν λάθος αίσθηση του χιούμορ εκατομμύρια παίκτες και μόνο εσύ να είσαι σωστός.
    Λυπάμαι που έχασες τα έπαθλα που θα έπαιρνες αν συμμετείχες στο δρώμενο και λυπάμαι που δεν διασκέδασες σήμερα όπως έκαναν οι υπόλοιποι παίκτες.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.