Μαξ ο ανοιχτόκαρδος.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 11/4/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας! Αν και έχω τσεκαρισμένη την εμφάνιση των δώρων ως αναδυόμενα δεν μου βγαζει το χρονόμετρο στο θερμόμετρο του Μαξ, για να ξέρω για πόσο ακόμα θα τον έχω. Είναι επειδή τον κέρδισα και δεν τον αγόρασα; Ευχαριστώ!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα σου. Δεν βλέπεις τα δώρα που σου δίνει αν και έχεις τσεκάρει να σου βγαίνει Layer των δώρων που δέχεσαι; Ή δεν βλέπεις το θερμόμετρο του;

3. -lousi-leon2001

Καλησπέρα! Δεν βέπω το χρονόμετρο. Στις επίσημες ανακοινώσεις αναφέρει πως πατώντας επάνω του, θα βλέπουμε για πόσο χρόνο ακόμα, θα τον έχουμε κοντά μας.

''Ακουμπώντας το ποντίκι σας πάνω στο θερμόμετρο του κάθε ενοικιαζομένου φίλου μπορείτε να δείτε την ώρα λήξης του και συνεπώς μπορείτε να υπολογίσετε την ώρα/μέρα που τον κερδίσατε ή τον αγοράσετε.''

Ευχαριστώ!

4. -*thumbelina*-

Καλημέρα. Δεν εμφανίζεται στο χρονόμετρο. Μόνο στην μπάρα με τους γείτονες. Αν αφήσεις πάνω το ποντίκι, θα δεις για πόσο διάστημα ακόμα θα βρίσκεται εκεί.

5. -lousi-leon2001

Γεια σας! Αυτό ακριβώς σας έγραψα, αλλά σας μπέρδεψα με τη λέξη ''χρονόμετρο''. Δεν εμφανίζεται αυτή η ένδειξη, μόνο Μαξ ο Ανοιχτόκαρδος, χωρίς το: λήγει στις... Ευχαριστώ!

6. -*thumbelina*-

Θα πρέπει να αφήσεις το ποντίκι σου ακριβώς πάνω στο θερμόμετρο για να δεις πόσες μέρες σου απομένουν ακόμα.

7. -lousi-leon2001

Εντάξει! Δεν το εμφανίζει με τίποτα! Ας το αφήσουμε! Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

8. -*thumbelina*-

Αν αφήσεις το ποντίκι πάνω στο θερμόμετρο, εμφανίζεται, δες εδώ:

9. -lousi-leon2001

Σ` ευχαριστώ καταρχήν, που δεν έκλεισες το θέμα, γι` αυτό κι εγώ, θα σε κάνω να γελάσεις! Έβαζα το ποντίκι μου, επάνω στο πράσινο κουμπάκι! Το θερμόμετρο τώρα το πρόσεξα, στη δική σου ανάρτηση! Σ` ευχαριστώ και για την υπομονή σου και για την επιμονή σου!
    Καλή συνέχεια!

10. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.