Μαντέψτε ποιος στάβλος - 2

Η συζήτηση στο 'Γωνία ομιλητών' ξεκίνησε από τον/την AMSakis, 22/10/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,

το δοκίμασα με κενό μπροστά, πίσω αλλά εξακολουθεί να μου λέει ότι δεν υπάρχει.

Θα θέσω ερώτημα στους συντονιστές.

2. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα, θα έλεγα τεράριουμ ανακόντα...

Αρέσει στον/ην misirli.
  3. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

καταρχάς δοκίμασα κι εγω με διάφορους τρόπους να σου στείλω πμ και το ίδιο μου κάνει και σε μένα στελε εσυ ένα πμ στον
    ΑMsakis

όταν υπάρχουν τέτοια πρόβληματα ζήτα τους να σου στείλουν πμ και μετα αν δεν λύσεις το πρόβλημα... τότε κάνε αυτό που ξέρεις ;):)

Αρέσει στον/ην AMSakis.
  4. amorphis

amorphis Τακτικός στο φόρουμ

AMsakis για βρες με ως amorphis13

5. AMSakis

Καλησπέρα,

αν και καθυστερημένα λόγο υποχρεώσεων, ο διαγωνισμός έλαβε τέλος. Πριν ανακοινώσω (παρακάτω) τον/τους νικητές, να σας δείξω λίγο τις προβλέψεις...

Και όπως βλέπετε, υπάρχει μία αρκετά μεγάλη αδυναμία (μίσος από άλλους) στον στάβλο ανακόντα με τρεις παίκτες και εκτιμούν εκεί και από δύο παίκτες να εκτιμούν τους στάβλους Χελώνας, Κούκων, Κοράκων και Λύγκα.

Και ο στάβλος που μου έτυχε είναι...
    ΑΝΑΚΟΝΤΑ!!!
    Με τους παίκτες IRENE26 - misirli - FARMERLENA65 να είναι οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού αυτού.

Τα δωράκια θα αρχίσουν να στέλνονται από το επόμενο 5 λεπτό - όπου είναι εφικτό και ελπίζω να έχουν ολοκληρωθεί οι αποστολές τους μέχρι μεθαύριο.

Σχετικά με τον διαγωνισμό που θα κληρώσει τον μεγάλο νικητή του ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ έχουμε μετά την ολοκλήρωση και του σημερινού διαγωνισμού τα παρακάτω αποτελέσματα...
    Τέλος να ενημερώσω, αν όι σήμερα, το αργότερο αύριο το πρωί θα ξεκινήσει ο επόμενος διαγωνισμός...

Συγχαρητήρια στους νικητές και καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε lolios, pigara, toylaaaaa και 3 σε άλλους.
  6. AMSakis

Καλημέρα,

έχει ολοκληρωθεί η αποστολή των δώρων.

Το θέμα μπορεί να κλείσει.

Καλή συνέχεια

Τελευταία επεξεργασία: 24/12/23
    Αρέσει στους lolios και μαρω69.