Μαντέψτε ποιος στάβλος - 1

Η συζήτηση στο 'Γωνία ομιλητών' ξεκίνησε από τον/την AMSakis, 13/10/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα

Καθώς ο πρώτος ¨διαγωνισμός¨ έλαβε τέλος και αν και δεν έχουν σταλεί όλα τα δωράκια - καθώς δεν έχω τα ονόματα χρήσης στο παιχνίδι*, συνεχίζουμε με έναν δεύτερο.

*Για να κλείσω με τον πρώτο διαγωνισμό, παρακαλώ να μου στείλουν οι συμμετέχοντες bilbo - amorphis και mara_libra τα ονόματα χρήσης στο παιχνίδι ώστε να μπορέσω να τους στείλω τα δωράκια.

Αυτή τι φορά, θα πρέπει να μαντέψετε ποιος θα είναι ο στάβλος νέον που θα εμφανιστεί από το παρακάτω σεντούκι που έχω στην αποθήκη μου.

Οι πιθανές επιλογές είναι οι παρακάτω...

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Φυσικά θα μπορείτε να κάνετε μόνο μία πρόβλεψη και εκτός αυτού να γράψετε και το όνομα χρήσης στο παιχνίδι - για να μην αντιμετωπίζω το θέμα που αντιμετωπίζω με τον πρώτο διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός αυτό λήγει την Τετάρτη 18/10 στις 17:00.

Καλή συνέχεια

Αρέσει στον/ην misirli.
  2. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!
    Λοιπόν λέω Κλουβί Αρκούδας ..

[mara_libra το όνομα χρήσης]

Αρέσει στον/ην misirli.
  3. ΒΗΜΑΣΩΤΑ

ΒΗΜΑΣΩΤΑ Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Με όνομα χρήστη ΒΗΜΑΣΩΤΑ μαντεύω πως θα κερδίσεις Νέον Κότα.
    Καλή επιτυχία σε όλους και καλή συνέχεια!

Αρέσει στον/ην misirli.
  4. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα κ απο μενα ( toylaaaaa)
    πιστευω πως θα ειναι λιμνη βατραχων νεον ..καλη επιτυχια σε ολους!

5. IRENE26

IRENE26 Άρχων του φόρουμ

Καλησπέρα και από εμένα, εγώ θα πω σπηλιά νυχτερίδων!!! Καλή επιτυχία σε όλους!!! Όνομα χρήστη IRENE26.

Αρέσει στον/ην misirli.
  6. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Πεταλούδων βέβαια... (θα έλεγα κοτέτσι αλλά μου το πήραν) Megas_kokoriko

Τελευταία επεξεργασία: 15/10/23
    Αρέσει στον/ην misirli.
  7. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

misirli : Καταρχας καλησπέρα, λέω να πω.. για στάβλο λαγών

8. andriotiMarina

andriotiMarina Ενεργός συντάκτης

andtiotiMarina : Στάβλος βατράχων και καλή επιτυχία σε όλους

9. AMSakis

Γράψε σε παρακαλώ και το όνομά σου στο παιχνίδι.

Επίσης, οι μέχρι τώρα συμμετοχές είναι οι εξής...

Επίσης... δεν αναφέρθηκα καθόλου στο βραβείο!!! Όπως είναι φυσικό, όποιος βρει τον σωστό στάβλο θα κερδίσει ένα...
    και οι υπόλοιποι...

Τέλος εάν δεν θέλετε να σας "ξεφύγει" κανένας από τους διαγωνισμούς που θα κάνω, δεν έχετε παρά να με ακολουθείτε.

Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία: 14/10/23
    Αρέσει στους ΒΗΜΑΣΩΤΑ και toylaaaaa.
  10. pigara

pigara Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα! Εγώ θα πω το χοιροστάσιο! Είμαι η pigara! Καλή μας επιτυχία!!

11. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Καλησπέραα
    Ας παίξω και εγώ
    Θα πω στάβλο αγελάδων:music:.

12. elenlio

elenlio Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα. Λέω κλουβί καμήλα. elenlio
    Καλή επιτυχίααα:music:

13. AMSakis

Καλημέρα

Μετά και τις καινούργιες συμμετοχές ο πίνακας έχεις διαμορφωθεί ως εξής.

Να σας ενημερώσω ότι από το τρέχον δρώμενο έχω ήδη εξοικονομήσει το δωράκι που θα μου χαρίσει τον επόμενο διαγωνισμό,
    όπως επίσης έχουν μαζευτεί αρκετά σεντούκια - μπαούλα και κιβώτια

για τον λόγο αυτό και σκέφτομαι να το κάνω όλο συνδυαστικό σε σχέση με το επόμενο ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ για καλύτερα και μεγαλύτερα δώρα - όπως παλιά.
    Οπότε μείνετε συντονισμένοι - παρακολουθείτε ή ακολουθείστε με ώστε να μην χάνετε διαγωνισμό καθώς κάθε συμμετοχή θα έχει τη αξία του.

Τέλος μην ξεχνάτε να γράφετε το όνομα χρήσης σας στο παιχνίδι (για όποιον παίζει πρώτη φορά) και από τον πρώτο διαγωνισμό περιμένο ακόμη τα ονόματα χρηστών από amorphis και bilbo για να κλείσω με τα δώρα.

Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα να έχετε...

Αρέσει στους jimixatz, georgios_2_ και toylaaaaa.
  14. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

AMSakis αφού έχεις όρεξη και έχει πλάκα το θέμα... καλύτερα να τα βάζεις ένα-ένα γιατί άμα τα βάζεις 6-7 μαζί μετά θέλει σκέψη... και δεν είμαστε να σκεφτόμαστε τώρα. Ενώ άμα έχεις ένα μόνο παίζεις πιο εύκολα τζόγο. Σε ευχαριστώ για το παιχνίδι σου που ζωντανεύει το φόρουμ, το παρακολουθώ ακόμη και αν δε συμμετέχω.

Αρέσει στον/ην misirli.
  15. AMSakis

Καλημέρα

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι σίγουρα δεν πρόκειται για τζόγο.

Τώρα οσον αφορά τον σκοπό μου...
    πρώτον..
    - μιας και έχω άφθονα βιοτενικά, στάβλους, εργαστήρια κλπ. θέλω να μοιράσω και σε άλλους που ίσως να μην έχουν φτάσει ακόμη στο επίπεδο που θα μπορούσαν τα να αποκτήσουν εύκολα ή να παράγουν όπως θέλουν.
    δεύτερον...
    - να φέρω μία νότα διασκέδασης στο φόρουμ, πράγμα το οποίο δυστυχώς λείπει και σίγουρα δεν είναι αιτία οι συντονιστές που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις τρελές απαιτήσεις και προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, χωρίς πολλές φορές να ακούσουν ούτε ένα ευχαριστώ.
    Όσο για την ποσότητα των θεμάτων... όσα πιο πολλά βάλω τι φορά, τόσοι πιο πολλοί θα μπορούν να είναι και οι νικητές... και επειδή θέλω να μοιράσω αρκετά θα βάζω και αρκετά θέματα. ("σίγουρα κάποιοι από εσάς θα σκέφτονται... θα μπορούσες απλά να αναρτήσεις όποιος θέλει κάτι, ας μου ζητήσει...", ναι θα μπορούσα, όμως αυτό πολύ απλά δεν θα εκπλήρωνε τον δεύτερο σκοπό μου!!!

Ακριβώς για τον λόγο αυτό προσπαθώ να το κάνω όσο το δυνατόν πιο εύκολο γίνετε αναγράφοντας τις ελάχιστες και μέγιστες ποσότητες ή πιθανούς συνδυασμούς κλπ.... για να μην χρειάζετε πολύ σκέψη. Άλλωστε και λάθος να κάνετε δεν θα χάσετε κάτι.

Τώρα επειδή θέλω να μην κερδίζουν μόνο οι "τυχεροί"... θα ακολουθήσουν και συνδαστικοί διαγωνισμοί στους οποίους θα κερδίζουν στο τέλος οι πιο άτυχοι με την βοήθεια και του ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ το οποίο και παλαιότερα με βοήθησε δωρίζοντας στάβλους κλπ.

Και τέλος ακριβώς επειδή ανέφερες και το θέμα του άγχους, δεν θα χρησιμοποιήσω και δεν θα διοργανώσω κανέναν διαγωνισμό puzzle όπως έκανα παλιά καθώς αυτό είχε να κάνει με χρόνο ολοκλήρωσης κλπ.

Σκοπός είναι να συμμετέχετε για να έχει ενδιαφέρον!!!

Καλημέρα και πάλι...

Καλησπέρα...

το σεντούκι άνοιξε και απ' ότι φαίνεται έχουμε νικητή...

και η λίστα συμμετοχών...

οπότε ξεκάθαρα είναι η elenlio...

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια...

Τις επόμενες ώρες θα μπει ο καινούργιος διαγωνισμός!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 18/10/23
    Αρέσει σε elenlio, kellyboukou, toylaaaaa και 2 σε άλλους.
  16. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Αρέσει στον/ην elenlio.
  17. elenlio

elenlio Αρχάριος στο φόρουμ

Σας ευχαριστώ πολύ :inlove:

18. AMSakis

Καλημέρα,

όλα τα δωράκια έχουν σταλεί.

Υπενθυμίζω...

*Για να κλείσω με τον πρώτο διαγωνισμό, παρακαλώ να μου στείλουν οι συμμετέχοντες bilbo και amorphis και τα ονόματα χρήσης στο παιχνίδι ώστε να μπορέσω να τους στείλω τα δωράκια.

Καλή συνέχεια