Μαγικό φίλτρο.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 20/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γειά σας! Στο επάγγελμα του Αλχημιστή, πάτησα πάνω στο μαγικό φίτρο που είχα - από περιέργεια - και έγραφε αν θέλω επέκταση επαγγέλματος... νομίζω ή κάτι τέτοιο! Το πάτησα και δεν κατάλαβα τι έγινε... Θέλω τα φώτα σας! Ευχαριστώ!

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Όταν επιλέγεις ένα βιοτεχνικό αγαθό, μία από τις επιλογές που έχεις, εκτός του να το χρησιμοποιήσεις για το αντίστοιχο μπόνους που δίνει, είναι να το καταναλώσεις για την επέκταση του ίδιου του επαγγέλματος. Αυτό πρακτικά σημαίνει να αυξήσεις την μπάρα του επιπέδου του επαγγέλματος επάνω, ώστε να ξεκλειδώσεις συνταγές νέων επιπέδων.

3. -lousi-leon2001

Καλησπέρα! Δηλαδή, αν καταναλώνω τα προιόντα, θα χρειαστώ λιγότερες μίξεις; Θα τελειώνω τις μπάρες γρηγορότερα; Ευχαριατώ για την άμεση απάντησή σας! Καληνύχτα.

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

5. -lousi-leon2001

Σας ευχαριστώ! Αυτή τη σελίδα που μου προτείνατε την είχα ψάξει και την είχα βρει, αλλά μάλλον δεν τα είχα προσέξει όλα ή δεν τα είχα καταλάβει. Στην πράξη φάνηκε. Μπορείται να κλείσετε. Καληνύχτα και πάλι.

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε Καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.