Μαγικό Δέντρο.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την kerasoula, 7/4/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kerasoula

kerasoula Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα , μιας και μπήκε η καινούργια μέρα, στην εκλεκτή ομάδα του φορουμ. Έχω μια ερώτηση. Κοίταξα εδώ κι εκεί και έχω κάπως μπερδευτεί. Το μαγικό δέντρο δίνει ένα αναδυόμενο σε κάθε event αν κατάλαβα καλά , μαζεύεται ανά 24 ώρες και κοστίζει 500 αστέρια. Η ερώτησή μου είναι: δεν είναι κάπως υπερβολικό να κοστίζει 500 αστέρια όταν στην ουσία δεν κάνει και τίποτα το φοβερό; Αν κατάλαβα καλά , π.χ στο δρώμενο τώρα με την τίγρη, το δέντρο αυτό μου δίνει ένα αναδυόμενο που χρειάζομαι για να φτιάξω ένα κουτί παζλ, δηλαδή ένα τυχερό φυλαχτό και αρχαίο πάπυρο. Όμως, από άλλα δέντρα κτλπ μπορώ να πάρω τα συγκεκριμένα πολύ πιο γρήγορα. Άρα, τι ακριβώς δίνει το μαγικό δέντρο π.χ στο συγκεκριμένο δρώμενο/event;; Αν δίνει κατευθείαν ένα κουτί παζλ εκεί αλλάζει το πράγμα :) Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ, είναι αργά μισοκοιμάμαι.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Ένα αναδυόμενο και όχι ένα προιόν μύλου δίνει το μαγικό δέντρο.
    Και επειδή είναι διακοσμητικό και όχι δέντρο το έχουμε τοποθετημένο όπου θέλουμε και δε μας κρατά χώρο σε εκτάσεις που φυτεύουμε.
    Το θετικό είναι ότι αυτό το αναδυόμενο το δίνει όπωσδήποτε κάθε εικοσιτετράωρο και όχι όπως τα δέντρα που δεν δίνει ένα το κάθε δέντρο.

3. kerasoula

Άρα αν κατάλαβα καλά, στο συγκεκριμένο δρώμενο θα μου δώσει 100% ένα τυχερό φυλαχτό και έναν αρχαίο πάπυρο;

4. iocaste1

Όχι.....100% θα σου δώσει μόνο ένα τυχερό φυλαχτό και κανέναν αρχαίο πάπυρο.
    Ένα μόνο αναδυόμενο δίνει όσα και να έχει το εκάστοτε ιβέντ.
    Και σε αυτό το δρώμενο δίνει φυλαχτό.

5. kerasoula

Μάλιστα, κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ! Καλή σου μέρα, μπορείς να κλείσεις το θέμα.

6. iocaste1

Παρακαλώ,καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.