Μαγικο Λυχναρι

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by WrongBarcode, Aug 2, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WrongBarcode

WrongBarcode Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπερα εχω προσεξει απο εχθες, οτι ενω αναφερεται ρητα στις συχνες ερωτησεις, οτι μαγικα λυχναρια δινουν δενδρα, σταυλοι και εργαστηρια σε ολες τις εκτασεις του νησιου, στην δικια μου φαρμα λυχναρια παιρνω μονο στο βασικο νησι και οχι στις αλλες δυο εκτασεις.Και μαλιστα για να ειμαι σιγουρος δεν βιαστηκα να το αναρτησω αλλα το ξαναπαρατηρησα για 3η φορα οποτε δεν νομιζω να ειναι καποιο λαθος.Ακομα το επιπεδο μου στο bahamarama δεν νομιζω οτι δικαιολογει την τοσο φτωχη συγκομιδη. το ID μου ειναι 7731346 για να το δειτε και εσεις.
    Καλο βραδυ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα μαγικά λυχνάρια αναδύονται σε όλες τις εκτάσεις του bahamarama τόσο σε όλους όσο και στον λογαριασμό σου.

Έλαβες μαγικά λυχνάρια από τις συγκομιδές σου στην έκταση των καταρρακτών στις :
    2018-08-02 14:39:37
    2018-08-02 14:38:28
    2018-08-02 02:31:18
    2018-08-02 02:30:52

Έλαβες μαγικά λυχνάρια από τις συγκομιδές σου στην έκταση του τροπικού δάσους στις :
    2018-08-01 14:29:45

Έχε υπόψη σου οτι η συχνότητα είναι πολύ μικρή και έχοντας XXL δέντρα σχεδόν μηδαμινή

3. WrongBarcode

WrongBarcode Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπερα δηλαδη ελαβα συνολικα 5 κομματια με τοσα δενδρα και σταυλους??Ενταξει αν ειναι τοσο μηδαμινη ισως δεν το παρατηρησα.Ευχαριστω πολυ για τον κοπο σας καλο ξημερωμα

smaro94 likes this.
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.