Μαγικη φασολια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την K_K__D, 11/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπερα σας καταφερα και ανοιξα την μαγικη μου φασολια και την επεξεργαστηκα για να την καταλαβω. Μου εχει τις σειρες που εχω κερδισει απλα εχω καποιες αποριες. Καποια που ηταν επαθλα απο ιβεντ και δεν τα ολοκληρωσα υπαρχει περιπτωση να τα βρω καπου? Μου εχει μια σειρα με λουλουδακια απο το ροδανι που εγω δεν εχω κανενα απο αυτα που μπορω να τα βρω? και τριτο Εχει να αγορασω ομαδα συννεφων, σε αυτες τις ομαδες τι θα πρεπει να βαλω επανω?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Τα διακοσμητικά που δεν έχεις πάρει και σου λείπουν, απ τις σειρές σύννεφων, μπορείς να τα αναζητήσεις στο δρώμενο
    "πάρε-δώσε".
    Τα αντικείμενα απ τη σειρά με τα λουλούδια δεν μπορείς να τα βρεις από κάπου αυτή τη στιγμή.
    Και τέλος στις ομάδες σύννεφων που αγοράζεις, έχεις το ελεύθερο να βάλεις επάνω ότι διακοσμητικά θέλεις.

3. K_K__D

και αυτα που θα βαλω εαν γεμισει η ομαδα θα δινουν αυτα που δινουν σαν αθροισμα ή θα εχει και καποιο δωρο ή θα δινουν κατι επιπλεον?

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Όταν βάλεις τα διακοσμητικά που χρειάζεται η σειρά για να γεμίσει, θα παίρνεις ότι δίνει η σειρά και όχι ότι δίνουν τα διακοσμητικά εάν τα είχες μεμονωμένα κάπου.

5. K_K__D

οκ σας ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.