Μαγαζόραμα

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by rixainrempite, Jan 10, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Γεια σας.
    Στο μαγαζόραμα και στην κατηγορία ειδικά, υπάρχουν αντικείμενα τα οποία έχω ήδη προμηθευθεί εδώ και αρκετό καιρό κι έχουν πλέον την ένδειξη εξαντλήθηκαν.
    Παρά τις τελευταίες ανανεώσεις σας, τα αντικείμενα αυτά και ενώ είναι μέσα στην λίστα μου, εξακολουθούν να έχουν την ίδια ένδειξη. Με αυτό, μήπως πρέπει να συμπεράνω ότι όλα αυτά τα αντικείμενα δεν θα ανανεωθούν ποτέ ξανά? Ότι πήρα, πήρα, και τέλος?
    Αν ναι, τότε ποιος ο λόγος να εμφανίζονται ακόμα στο μαγαζόραμα μου? Κι αν όχι? Με δεδομένο ότι προσπαθώ μέσα από τα διάφορα δρώμενά σας να αυξήσω τον αριθμό των φασουλοφλουριών μου ώστε να μπορώ να πραγματοποιήσω αγορές αντικειμένων και από αυτή την ενότητα του παιχνιδιού, δεν θα έπρεπε να γνωρίζω και εκ των προτέρων μάλιστα, το κάθε πότε έχετε προγραμματίσει να τα ανανεώνεται και αυτά?
    Ευχαριστώ.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Η μεσαία καρτέλα τα "περιορισμένα" ανανεώνεται κάθε μήνα. Μπορείς να το διαπιστώσεις και απ το χρονόμετρο που μετράει αντίστροφα.
    Η πρώτη καρτέλα τα "κλασικά", υπάρχουν συνέχεια, ενώ η τρίτη καρτέλα τα "ειδικά" όταν τα αγοράσεις με φασουλοφλουριά αναγράφουν "εξαντλήθηκε" γιατί μπορείς να τα αγοράσεις μόνο μια φορά.
    Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία που γίνεται ανανέωση στο μαγαζόραμα. Πάντα ενημερώνεστε με επίσημη ανακοίνωση για ότι νέο γίνεται εισαγωγή.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Αυτό ήθελα να μάθω, με καλύψατε.
    Το ότι δεν υπάρχει όμως συγκεκριμένη ημερομηνία ανανέωσης και το ότι θα πρέπει να βλέπω τα εξαντλημένα αντικείμενα συνέχεια στην λίστα μου, με το σκεπτικό ότι κάποτε μπορεί να τα ανανεώσουν και αυτά περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωσή τους, στην καλύτερη περίπτωση δηλώνει ανοργανωσιά. Να τους το μεταφέρετε αυτό. Όπως επίσης θα ήθελα να τους μεταφέρετε και το να μην είναι απόντες από εμάς.
    Ευχαριστώ πολύ, καλημέρα και καλή χρονιά!!

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Στην καλύτερη περίπτωση δηλώνει οτι δεν μπορείς να δώσεις 2 λεπτά απο το χρόνο σου να δεις αν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση?

Ορίστε; Δηλαδή τι θα σήμαινε για εσένα οργάνωση; Να σε ειδοποιούμε με SMS όταν θα γίνει ανανέωση στο μαγαζόραμα;

Το οτι λαμβάνεις απαντήσεις μέσα σε 10 λεπτά, οτι οι ΣΕ και οι ανακοινώσεις γίνονται ΠΑΝΤΑ στην ώρα τους σημαίνει οτι είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και λυπάμαι ειλικρινά να διαβάζω τέτοιες κριτικές και μάλιστα απο παίκτες που ουκ ολίγες φορές έχουν εξυπηρετηθεί απο εμάς.

Κατα τον συντάκτη, οι συντονιστες είναι απόντες, το θέμα απαντήθηκε και κλείνει μόνο του.

5. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Ανακοινώθηκε λοιπόν στο ημερολόγιο 8 ημέρες πριν.
    Αν το θεωρείς ακόμα ανοργανωσιά..... :music:

Thread Status:
Not open for further replies.