Μάσκα ρακούν και γυαλιστερή σκόνη

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την elpi777, 23/3/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. elpi777

elpi777 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας , ελπίζω η ενότητα που άνοιξα το θέμα να ειναι η σωστή .
    Μια αποστολή στη πόλη ζητάει μάσκες ρακούν και γυαλιστερή σκόνη . Ειναι προιόντα απο εργαστήρια φαντάζομαι . Αλλά δε μου βγάζει να κατασκευάσω ( εργαστήρια ). Στάβλους ρακούν έχω αρκετούς , εργαστήριο δε μπορώ να φτιάξω γιατί δε το βρίσκω στην πόλη . Οσο για τη σκόνη δε ξέρω ποιο ζωο τη δίνει . Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια .

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπερα
    Το μαγαζί μεταμφιέσεων (εργαστήριο ρακούν ) καθώς και το αρωματοπωλείο (το εργαστήριο πεταλούδας που παράγει γυαλιστερή σκόνη) , δόθηκαν σαν έπαθλα σε κάποια παλιότερα ιβεντ και δεν μπορούμε να τα κατασκευάσουμε στο εργαστήρι στη πόλη
    Η λύση για να ολοκληρώσεις τις αποστολές είναι να αγοράσεις αυτά τα προϊόντα από τη λαϊκή

3. elpi777

elpi777 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Μμμμ κρίμα , δε κατάφερα να τα αποκτήσω. Θα κάνω αυτό που ειπες . Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση . Καλό βράδυ !!!

4. **Mirella**

**Mirella** Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.