Λογαριασμός.

Discussion in 'Τεχνικά προβλήματα' started by kerasoula, Jul 1, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kerasoula

kerasoula Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Χαίρετε! Λοιπόν... έχω έναν λογαριασμό από το 2010 νομίζω; κάπου εκεί. Έχω να μπω κάποιους μήνες. Σήμερα προσπάθησα να μπω και δεν γίνεται, μου λέει λάθος κωδικός ενώ έχω αποθηκευμένα τα στοιχεία στο browser (σε 2 μάλιστα) για να πατάω απλώς ένα κλικ και να μπαίνω κατευθείαν. Τον κωδικό μου έχω να τον αλλάξω από το 2012 , τον ξέρω πάρα πολύ καλά και αυτόν έχω και στα browser τώρα που το κοίταξα. Άρα, τι συνέβη τόσο ξαφνικά;;;; μια χαρά ήταν πριν λίγο καιρό... Το μειλ που είναι συνδεδεμένο έχει ένα θέμα και είναι κλειδωμένο εδώ και χρόνια (κάπου 8 χρόνια) από τη microsoft επειδή το είχαν hackarei. Τι μπορεί να γίνει σε αυτή τη περίπτωση;;; Μήπως υπάρχει λύση χωρίς να πάω στην υποστήριξη; Χωρίς το μειλ δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση και δεν ξέρω πώς μπορώ να αποδείξω ότι είναι δικός μου λογαριασμός αν μου το ζητήσουν...

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Αν δεν έχεις πρόσβαση στο email δεν μπορείς να ανακτήσεις το λογαριασμό σου. Ούτε η υποστήριξη δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.
    Μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη και εφόσον είσαι σε θέση να αποδείξεις οτι είσαι ο νόμιμος κάτοχος του λογαριασμού και μετά από ενδελεχή έλεγχο, θα μπορείς να αλλάξεις το δηλωμένο εμαιλ σε ένα έγγυρο.

3. kerasoula

Και πως θα μπορέσω να το αποδείξω αυτό; Επίσης, πώς άλλαξε ξαφνικά ο κωδικός μου ;;; (δεν τον έχω μοιραστεί και με κανέναν) ή τι το προκάλεσε αυτό;;
    Το μόνο που θυμάμαι είναι κάποια υπάρχοντα που έχω αλλά δεν νομίζω να αρκεί αυτό. Θυμάμαι και το μειλ πιστεύω που είχα αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι. Άρα εσείς εδώ δεν μπορείτε να με βοηθήσετε, μιας και έχουμε άμεση επικοινωνία; μου φαίνεται θα αργήσει να μου απαντήσει η υποστήριξη και φαντάζομαι θα πηγαίνει αργά η διαδικασία με τόσα πράγματα που έχουν να κάνουν.

Μήπως μπορείτε να δείτε αν μου το κλείδωσε η υποστήριξη για κάποιον λόγο; Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο;;;

Last edited: Jul 1, 2021
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θα σου πει η υποστήριξη ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις.

Αυτο δεν το γνωρίζω. Είτε πληκτρολογείς λάθος, είτε το άλλαξες, είτε έχει μπλοκάρει ο λογαριασμός σου είτε... υπαρχουν 100 αίτιες

Έχεις επικοινωνήσει ποτέ με την υποστήριξη και άργησε να σου απαντήσει; Η υποστήριξη απαντάει αυθημερόν.

Τι πράγματα έχουν να κάνουν; Η υποστήριξη επικεντρώνεται στην επίληση τέτοιων ζητημάτων.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της υποστήριξης.

5. kerasoula

Δεν έχω ξαναεπικοινωνήσει μαζί της είναι η αλήθεια.. εντάξει θα προσπαθήσω!

Μια διευκρίνηση τελευταία πριν το κλείσεις το θέμα: πατάω στο ξύλινο πλαίσιο που λέει bigpoint και μετα πάνω πάνω που λέει contact, μετά κλικ στο' customer support please click here' που είναι κάτω από το publishing?

Last edited: Jul 1, 2021
  6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Κάτω κάτω και δεξιά στο ξύλινο πλαίσιο γραφει Υποστήριξη.
    Πάτα εκει και ακολούθησε τα βήματα.

7. kerasoula

Ααα χαχα εγώ στο bigpoint είχα πατήσει... μάλιστα... ευχαριστώ iocaste1! Σας ευχαριστώ και τις 2 σας για την τόσο γρήγορη εξυπηρέτηση. Μπορείτε να κλείσετε το θέμα. Καλή συνέχεια και κουράγιο με τη ζέστη!!

8. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.