Λογαριασμός

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την maria_palou, 24/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria_palou

maria_palou Κόμης

Καλησπέρα,επειδή θα απουσιάσω για ένα μήνα και δεν θα μπορέσω να μπω στη φάρμα μου και μη έχοντας τη δυνατότητα να αγοράσω την"περίοδο διακοπών"θέλω να μου πείτε αν υπάρχει περίπτωση να χάσω τον λογαριασμό μου...γενικά σε πόσο χρονικό διάστημα κλείνει ένας λογαριασμός?ευχαριστώ καλό απόγευμα!

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Μετά τις 28 μέρες ο λογαριασμός σου γίνεται ανενεργός αλλά δεν χάνεται. Όταν επανέλθεις, θα μπορείς να μπεις κανονικά. Όμως το θερμόμετρό σου θα έχει πέσει στο κόκκινο και θα χάσεις τους γείτονές σου.

Δεν έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις τη ρούνα διακοπών από το δέντρο της σοφίας?

Επίσης, αφαίρεσε την φωτογραφία στο άβατάρ σου, καθώς απαγορεύεται η χρήση προσωπικών φωτογραφιών.

3. maria_palou

maria_palou Κόμης

Ευχαριστώ για την πληροφορία,δεν το διάβασα πουθενά και κανονικά θα πρέπει να συμπεριληφθεί στους κανονισμούς,εκτός κι αν μου διέφυγε...ούτε για τη φωτογραφία το διάβασα πουθενά...από μια άποψη το βρίσκω σοφό,θα την αντικαταστήσω άμεσα !

4. .selia.

Μπορείς να δεις εδώ στις ΣΕ για το δέντρο της σοφίας https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Το-δέντρο-της-Σοφίας.12904/#post-62130

Η ρούνα των διακοπών σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποίησε την περίοδο διακοπών με 35 αστεράκια. Μπορείς να ενεργοποιήσεις 2 φορές το χρόνο από 2 εβδομάδες. Ξεκλείδωσε την ρούνα και ενεργοποίησε την περίοδο διακοπών από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.

5. maria_palou

maria_palou Κόμης

Ευχαριστώ πολύ ,καλή συνέχεια!

6. .selia.

Καλή συνέχεια και καλές διακοπές,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.