Λογαριασμος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την bilbo, 4/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

Γεια σας , παλια ο αδερφος μου ειχε ενα φαρμεραμα τον ελεγαν baggelis619 και εκανε μια μερα μια ζαβολια αλλα αυτο πριν τουλαχιστον με 4-5 χρονια και πιστευω οτι ειναι αδικο να κραταει ακομα η τιμωρια του! Προσπαθω να σας αλλαξω την γνωμη γιατι ειχε βαλει καποια χρηματα και αγαπουσε πολυ το παιχνιδι μεχρι την μερα που του κλεισατε τον λογαριασμο εκεινη την ημερα ηταν οτι χειροτερο για αυτον , γιατι το φαρμεραμα ηταν το αγαπημενο του παιχνιδι , τωρα θελει να το αρχισει παλι μα οταν θυμαται εκεινη την μερα πιστευει πως ειναι ανουσιο , αν και δεν συμφωνω μαζι του! Μου ειπε να προσπαθησω μηπως επιτρεπεται να του ανοιξετε το φαρμεραμα η εστω να το ανοιξετε στο εβεντ παρε-δωσε για να στειλει καποια πραγματα για να βοηθησουν εμενα που ειμαι σχετικα μικρο λεβελ (61) , αν το επιτρεψεται αυτο θα το ξαναξεκινησει απο εμενα ειπε (εννοω τον δικο μου λογαριασμο) και εγω θα αρχισω καινουργιο ,εξαλου εμενα μαρεσει δεν υπαρχει προβλημα , αλλα ειχε πολυ σπανια πραγματα που δεν μπορεις να βρεις και δεν θα ξαναβγουν οπως φιορινοδεντρα, αυγουλοδεντρα,γαλτοδεντρα,κατσικισιογαλατοδεντρο και πιο πολυ για αυτο δεν το ξεκιναει επειδη δεν μπορει να παρει τα πραγματα που με τοσο κοπο πηρε αλλιως δεν εχει κανενα προβλημα! Παιδια οσοι διαβασετε αυτο το ποστ ευχαριστω για τον χρονο σας και σας παρακαλω ειναι σημαντικο καντε ενα σχολιο για να με βοηθησετε! Εμενα απλα με εβαλε ο αδερφος μου να μιλησω δεν θελω να μπλεξω σε τιποτα! Γεια σας αυτο ηταν το προβλημα μου , καλη συνεχεια!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οπως έχουμε πει απειρες φορές και αρνείσαι να το δεχτείς, ο λογαριασμός του δήθεν αδελφού σου έχει διαγραφεί καθώς έκλεβε/
    εκλεβες άλλους λογαριασμούς και μετα απειλούσε/απειλούσες τους συμπαίκτες του/σου.

Ως εκ τούτου, δεν μπορείς να λάβεις πίσω κανέναν λογαριασμό καθώς δεν ανεχόμαστε τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές στο παιχνίδι μας. Αυτό δεν είναι απλά ζαβολιά οπως αρέσκεσαι να το ονομάζεις.

Τέλος να σου πω οτι εφόσον λες οτι έχεις λογαριασμό, να διαβάσεις τους κανόνες γιατι απο τα γραφομένα σου είναι πασιφανές οτι ποτέ δεν τους έχεις διαβάσει.
    Καταρχήν απαγορεύεται να στείλεις πράγματα απο λογαριασμό σου σε άλλο λογαριασμό σου
    Κατα δεύτερον απαγορεύεται να χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σου από κοινού με τον δήθεν αδελφό σου (επίτρεψέ μου να μην το πιστεύω)
    Κατα τρίτον απαγορεύεται η παραχώρηση του λογαριασμού.

Με την παραπάνω ανάρτηση, η υποστήριξη έχει δικαίωμα να κλείσει και αυτό το λογαριασμό σου.

Σε παρακαλώ πολύ να μην ανοίξεις άλλο θέμα όσο αναφορά τον διεγραμμένο λογαριασμό.

Επίσης να διαβάσεις τους κανόνες του Forum γιατι ούτε αυτούς τους ξέρεις!
    Και δεν νομίζω οι συμπαίκτες σου να θέλουν να σε βοηθήσουν εφόσον έχεις παραβεί τέτοιους κανόνες.

Τέλος ο αδελφός σου μπορεί να υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του και δεν υπάρχει λόγος να εμπλέκεσαι εσύ σε όλο αυτο. Εαν είναι/είσαι ανήλικος, τότε ας επικοινωνήσουν οι γονείς του/σου με την υποστήριξη.

Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην kaltsula.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.