Λημερι Καρχαρια

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by ΜΙΧΑΛΗΣ, Jan 29, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Ειδικός του φόρουμ

Καλησπερα σας εχω παρει ενα λημερι καρχαρια απο ανταλαγη εδω και αρκετο καιρο. Και τωρα ειναι κλειδωμενο πως ξεκλειδωνη; ??????? και αν χρειαζετε να ξεκλειδωθει απο τον Ναο του Πυθικου στα αλλα ζωα που εχω γιατι δεν ειναι κλειδωμενα και χρειαστικε μονο αυτο να ειναι κλειδωμενο! Εγω π.χ. δεν θελω να κανω εκτρωφη ειναι υποχρεωτικο να γινει; ?????

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    ο καρχαρίας ήταν ζώο από σταβλάρχες που έγινε απλός στάβλος για να τον αγοράσουν οι παίκτες να κάνουν εκτροφές
    Από τον ναό των πιθήκων, ξεκλειδώνεις το ζώο, να μπορείς να το αγοράσεις, και την τροφή του για να μπορείς να παράγεις και να αγοράσεις.
    Η εκτροφή καρχαρία δεν έχει μπει ακόμα. Όταν θα μπει είναι επιλογή σου, αν θα την ξεκλειδωσεις ή όχι.

3. ΜΙΧΑΛΗΣ

ναι Ο.Κ. εγω που εχω τον καρχαρια και ειναι κλειδωμενος; ?????? τι κανω! περιμενω; ???? να γινει κατι; ?????

4. .*Hazel*.

Τον ξεκλειδώνεις από τον ναό των πιθήκων και μπορείς μετά να τον τοποθετήσεις στο νησί

5. ΜΙΧΑΛΗΣ

σε ευχαριστω πολυ .*Hazel*. καλη συνεχεια

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.