Λειτουργία: μου αρέσει

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 1/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Γνωρίζω από τους παλιούς κανονισμούς όπως και από τους τωρινούς που δεν έχουν αλλάξει και σε πολλά ότι δεν μπορούμε να αναρτήουμε σε ένα θέμα πολλά ερωτήματα. Σήμερα που είχα τον χρόνο έκανα 4 διαφορετικά ερωτήματα - απορίες μου, στο βοήθεια για αρχάριους αν και είμαι σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού. Θα ρωτήσω μην και τυχόν έκανα λάθος: όταν πρωτοβγήκε το νέο φόρουμ είχε την λέξη μου αρέσει, δεν μου αρέσει. όσα θέματα μου αρέσανε έκανα επιβεβαίωση και σε αυτά που έβαλα ήταν με αυτά που έχω ασχοληθεί. Τα event, τις μόνιμες αποστολές και κάποια άλλα. π.χ έχει με τις αποστολές πολλές σελίδες και έκανα σε κάθε σελίδα ότι μου αρέσει, διότι σχεδόν έχω τελειώσει όλες τις αποστολές επειδή μου αρέσει να τις κάνω εκτός από τις νέες που δεν έχω μελισόχορτο κτλ. Μέχρι και στα ζώα εκτροφής του 9 και 10 επιπέδου μου λείπουν και τα τελειώνω. Το θέμα μου είναι το εξής : επειδή έγραψα ότι μου αρέσει ανά κάθε σελίδα, έπρεπε να κάνω μόνο σε ένα μου αρέσει στις μόνιμες αποστολές ή σε όλες όπως έκανα; είναι σπα; ή για κάρτα; ή έπραξα σωστά; Και ότι δεν γράφω σε όλα τα θέματα ότι μου αρέσουν πειράζει; Διότι χωρίς παρεξήγηση δεν μου αρέσουν όλα τα θέματα. Σε όσα θέματα έχω γράψει ότι μου αρέσει, αποθηκεύονται κάπου συγκεκριμένα, έτσι ώστε να μου είναι πιο εύκολο να τα βλέπω πιο σύντομα; Εννοώ όπως σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης όταν σου αρέσει κάτι αυτό το βάζεις στον τοίχο σου ή το κοινοποιείς και όποτε θέλεις το βρίσκεις πολύ εύκολα. Τώρα με το νέο φόρουμ θα μπορώ να τα βρίσκω με αυτόν τον τρόπο, έτσι εύκολα σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο ή όχι; Δεν ρωτάω κάποιο άλλο θέμα. Είμαι καλυμμένη αν μου απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα που σε πολλούς μπορεί να φανούν χαζά ερωτήματα, αλλά συγνώμη αυτές είναι οι απορίες μου. Καλή σας μέρα!!

Αρέσει στον/ην nipakona.
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Πατάμε ότι μας αρέσει σε κάτι χωρίς να είναι υποχρεωτικό να πατήσουμε σε όλα τα θέματα. Αλλωστε δεν είναι δυνατόν να μας αρέσουν όλα τα θέματα.
    Δεν παίρνεις κάποια ποινή γι αυτό. Δεν κάνεις κάτι μεμπτό. Εφ όσον υπάρχει η επιλογή και θέλεις, την πατάς.
    Τώρα αν ένα θέμα σ αρέσει όπως λες και θέλεις να βλέπεις όλες τις ενημερώσεις του άμεσα, αρκεί να μπεις στο θέμα μέσα και πάνω δεξιά να πατήσεις το [​IMG] .
    Μετά απ αυτό στην αρχική οθόνη του φόρουμ σου δεξιά, θα σου εμφανίζονται ειδοποιήσεις κάθε φορά που γίνεται ένα νέο ποστ στο θέμα αυτό.

Αρέσει στους ath και nipakona.
  3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση

Αρέσει στον/ην nipakona.
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Τo θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στους ath και nipakona.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.