Λαικη

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by tilis03, Jun 8, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tilis03

tilis03 Ενεργός συντάκτης

Καλησπερα. Ποσα ειδη διαφορετικων λαικων υπαρχουν στο παιχνιδι? και πως μπορω να καταλαβω σε ποια ειμαι? εννοω το νουμερο της λαικης.

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    δεν υπάρχουν διαφορετικά είδη λαϊκών. Η λαϊκή ως λαϊκή έχει την ίδια λειτουργία για όλους τους παίκτες.
    Επειδή όμως όλοι οι παίκτες δεν μπορούν να είναι όλοι μαζί σε μία λαϊκή, με την είσοδό του στο παιχνίδι ο καθένας εντάσσεται τυχαία σε κάποια. Το "πλήθος των λαϊκών", ας το πούμε έτσι, δεν είναι κάτι που βοηθάει κάποιον στο παιχνίδι ώστε να το γνωρίζει
    Τέλος, δεν υπάρχει επίσημος τρόπος εύρεσης της λαϊκής που έχει τοποθετηθεί κάποιος.

3. tilis03

Ναι αλλα ρωταω πως γινεται να βρω σε ποια λαικη ειμαι γιατι ειδα στο γερμανικο forum του παιχνιδιου που εχουν οδηγιες για το πως να βρεις το νουμερο της λαικης που εισαι αλλα ηταν στα γερμανικα γιαυτο ρωταω εδω.

4. Unicorn*

Σου έχω ήδη απαντήσει ότι δε υπάρχει επίσημος τρόπος εύρεσης της λαϊκής που είναι κάποιος παίκτης.

5. tilis03

Α οκ ευχαριστω

6. Unicorn*

Παρακαλώ

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.