Λαική

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την maria_palou, 27/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria_palou

maria_palou Κόμης

Καλησπέρα ελπίζω να είστε καλά!Τελικά δεν θα γλιτώσετε απο μένα :) Σήμερα αγόρασα ένα αστερόδεντρο από τη λαική,μου πιστώθηκε κανονικα,αλλά δεν υπαρχει στα υπαρχοντά μου!ανοιγοέκλεισα το παιχνίδι κανονικά,μα τίποτα...υπαρχει καποιο πρόβλημα με τις αγορές που θα λυθεί η να το ξεχάσω το δεντράκι?δεν σημείωσα και το όνομα του έμπορα...ευχαριστώ,καλό μεσημέρι!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Απο την λαϊκή δεν αγοράζεις δέντρα αλλά καρπούς δέντρων. Το αστερόδεντρο παράγει αστερόφρουτα και μπορείς να τα βρεις στον αχυρώνα σου, στη κατηγορία Καρποί του Bahamarama.
    Επίσης ενημερωθήκαμε από την υποστήριξη ότι έστειλες πάλι σήμερα έντυπο επικοινωνίας με μη έγκυρο email. Όπως σου εξηγήσαμε, θα πρέπει να συμπληρώσεις ένα έγκυρο email στην φόρμα επικοινωνίας για να λάβεις απάντηση. Αν δεν γνωρίζεις, σε παρακαλώ άνοιξε νέο θέμα και να ρωτήσεις ότι απορίες έχεις.

3. maria_palou

maria_palou Κόμης

Ευχαριστώ πολύ,πράγματι πρόκειτε για αστερόφρουτο...με το e-mail είμαι μπερδεμένη,οποτε θα σας ξανααπασχολήσω ,να είστε καλά!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.