Λαική- Πώληση καρπού σημίδας

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την -annoula-, 21/8/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. -annoula-

-annoula- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Γεια σας.
    Μέχρι πρόσφατα μπορούσα να πουλήσω και να αγοράσω καρπό σημίδας.
    Πλέον δεν εμφανίζεται στην λαική ούτε στα προσφερόμενα ούτε στα προς πώληση.
    Είναι κάποιο bug ; Ευχαριστω

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον καρπό Σημύδας.
    Βεβαιώσου ότι γράφεις σωστά στην αναζήτηση, τον καρπό Σημύδας, στους καρπούς φάρμας.
    Εάν βλέπεις 0 προσφορές σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προσφορές λόγω μεγάλης ζήτησης.

3. -annoula-

-annoula- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα. Γράφοντας πάντα σωστά την Σημύδα, σήμερα μου την εμφανίζει μόνο στην προσφορά προιόντων. Δεν την εμφανίζει στην επισκόπηση, δεν μπορώ δηλαδή να την βρω και να την αγοράσω (δεν εμφανίζεται, δεν βλέπω καν 0 προσφορά). Μπορώ μόνο να την πουλήσω.

Ευχαριστώ.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Εγώ από πλευράς μου δε βρίσκω κάποιο πρόβλημα, παρόλα αυτά δώσε μας το ID σου να γίνει και ένας έλεγχος περαιτέρω.
    Θα το βρεις πάνω στο ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου εάν είσαι από περιηγητή ή πάνω δεξιά στις ρυθμίσεις εάν είσαι από την εφαρμογή.

Επίσης μπορείς να μας πεις τι επίπεδο είσαι;