Λίστα νησιού

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την evieva, 16/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Έχω κάνει 3 αναρτήσεις ζητώντας το κλείσιμο του θέματος της λίστας,
    εφόσον δεν θέλει η TL να πουν την γνώμη τους οι παίκτες και να συζητήσουμε.
    Το θέμα δεν παραβαίνει κανέναν κανόνα του φόρουμ και της εταιρείας και για αυτό τον λόγο δεν ζητάω καμιά ασυλία. αλλά ούτε και θα δεχτώ έναν αυθαίρετο και ασαφή όρο που μόνο εσείς θα ξέρετε τι επιτρέπεται να πούμε και τι όχι.8)

Για να μην ταλαιπωρούμαστε άδικα και εγώ και εσείς, πείτε μου τι ακριβώς θέλετε ?

Αρέσει στους skareleni και fenia233.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Λυπάμαι πάρα πολύ που αδυνατείς να κατανοήσεις όσα σου έγραψα δύο φορές και επιμένεις.
    Καταρχήν να σου υπενθυμίσω οτι σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν κανόνες.
    Επίσης υπάρχουν συγκεκριμένες ενότητες οι οποίες αποσκοπούν σε ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Υπάρχει λοιπόν ειδική ενότητα για συζητήσεις μεταξύ των παικτών οπου εκεί μπορούν να σχολιάσουν κάθε νέο δρώμενο ή νέα αναβάθμιση. Ετσι και τα σχόλια τους θα προωθηθούν και θα διαβαστούν απο άλλους παίκτες.

Το θέμα που έχει ανοιχθεί για τα επίπεδα, αποσκοπεί στην εμφάνιση των επιπέδων των Ελλήνων παικτών και σε τίποτα αλλο.
    Δεν θα αντικαταστήσει καμία επίσημη συζήτηση.

Δεν είναι απόφαση των συντονιστών αλλά είναι θέμα κανόνων και σωστής λειτουργία του forum και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητηθεί μεταξύ των παικτών.
    Ειναι σαν να μου λες, να ρωτήσουμε τους παίκτες αν μπορούν να πάνε στην συζήτηση του τρέχοντος δρώμενου και να μας γράφουν πόσες μορίνγκες έχουν. Τέτοιες αναρτήσεις είναι απλά "εκτός θέματος" και διαγράφονται χωρίς να ρωτάμε τον εκάστοτε συντάκτη της ανάρτησης.

Το αν θέλεις να κλείσεις το θέμα είναι δική σου απόφαση και θα την σεβαστούμε.
    Δεν μπορείς όμως να χρησιμοποιείς τέτοιες προφάσεις ή να "απειλείς" οτι θα ζητήσεις το κλείσιμο του θέματος αν δεν γίνουν δεκτά τα "αιτήματα" σου. Λυπάμαι αλλά δεν θα αλλάξουμε τους κανόνες.

Και πριν να κλείσω το θέμα θα ήθελα να σου επισημάνω για άλλη μια φορά οτι συνεχίζεις να παρερμηνεύεις τις αναρτήσεις μου για να δημιουργείς προβλήματα στο Forum.

Ποτέ δεν σας απαγορέψαμε να γράψετε σχόλια. Αλλωστε μόνη σου παραδέχτηκες οτι δεν διαγράψαμε ούτε τα "περαστικά" των συμπαικτών σου όυτε τα σχόλια μέχρι τώρα.

Εφόσον όμως υπάρχει επίσημη κουβεντούλα για το νέο περιεχόμενο του bahamarama, τα σχόλια θα γράφονται εκεί.
    Λυπάμαι αλλά η λίστα δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τις επίσημες συζητήσεις.

Και επειδή δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συζητάμε τα αυτονόητα ή να αμφισβητούνε τους κανόνες και στο τέλος , να δημιουργούμε εντάσεις στο φόρουμ ανευ λόγου και ουσίας.... το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.