Λίστα κατάταξης Bahamarama

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την FARMERLENA65, 21/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα. Είμαι σίγουρη πως χθες το βράδυ είχα αναρτήσει το νέο μου επίπεδο στο νησί (216). Σήμερα όμως δεν το βρήκα και το ξαναέβαλα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ένα πρόβλημα και δεν εμφανίζονται οι εικόνες και για αυτό το λόγο σβήστηκε το ποστ. Αν ξανασυμβεί ανάλογο πρόβλημα, δοκίμασε να ανεβάσεις την εικόνα σε κάποιο άλλο site φιλοξενίας εικόνων.

3. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως σας είπα το ανάρτησα ξανά. Εγώ το βλέπω αλλά και χθες φαινόταν και μάλιστα είχα ειδοποίηση (ψήφου?). Μπορείτε να το κλείσετε.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Οι εικόνες δεν είναι ορατές σε όλους τους παίκτες, σε μερικούς είναι ορατές και σε άλλους όχι.
    Καλή συνέχεια να έχεις.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.