Λάμπες νέον

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 26/8/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Πολύ καλησπέρα σας μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να δω πόσες λάμπες νέον έχω? και για να κάνω τα εργαστήρια νέον είναι και για τις 2 εκτάσεις ( κανονική φάρμα και νησί)

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να ανοίξεις τον αχυρωνα σου, στη καρτέλα Διάφορα και να δεις πόσες λάμπες νέον έχεις. Όλα τα εργαλεία είναι διαθέσιμα και για τις δύο εκτάσεις.

3. stelios.kavala

Κα thumbelina λόγω ηλικίας έχω ξεχάσει που είναι η καρτέλα διάφορα και που μπορώ να δω τι χρειάζετε για να κατασκευάσω τα εργαστήρια νέον ?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Ο αχυρώνας είναι αυτός
    upload_2025-8-26_12-49-20.png

Και εδώ είναι οι καρτέλες

upload_2025-8-26_12-50-34.png

5. stelios.kavala

Ζητώ συγνώμη για που σας απασχόλησα και που βλέπουμε ποια εργαστήρια έχουν αναβάθμιση εργαστήρια νέον?

6. -*thumbelina*-

Προς το παρόν μπορείς να φτιάξεις Ράντσο ροντέο νέον, το εργαστήριο του αλόγου.

7. stelios.kavala

Χίλια ευχαριστώ για τις απάντησης σας να είστε καλά και εσείς Κα thumbelina και η Κα Snorkel καλό σας μεσημέρι και καλό σας υπόλοιπο.

8. -*thumbelina*-

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.